Czołem,
Czy ktoś wie jak ściszyć sygnał nadchodzącego połączenia? Szlag mnie jasny trafia jak tylko ktoś dzwoni - zmarłego idzie tym obudzić. A jak jeszcze jadę z pasażerami to prawie dziurę w dachu mi robią podskakując przy sygnale![]()
Czołem,
Czy ktoś wie jak ściszyć sygnał nadchodzącego połączenia? Szlag mnie jasny trafia jak tylko ktoś dzwoni - zmarłego idzie tym obudzić. A jak jeszcze jadę z pasażerami to prawie dziurę w dachu mi robią podskakując przy sygnale![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 16:45
Słuchawką wchodzisz w menu wyświetlanym na desce. Komendy głosowe wydajesz po naciśnięciu przycisku "o)))" - po prawej stronie lewego 'panelu' przycisków. Ale jak naciśniesz słuchawkę i przejdziesz w odpowiednie miejsce w menu to też powinna być opcja rejestracji telefonu. A co do języka to zależy jaką wersję masz wgranąZasadniczo jak naciśniesz o))) to komputer powinien przemówić w jakimś języku
---------- Post dodany o godzinie 13:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:34 ----------
Głowy nie dam, ale wydaje mi się, że to jednorazowo ścisza a następnym razem i tak napier..la nie pamiętając ustawień - ale sprawdzę jeszcze raz.
Jak możesz to napisz konkretnie jak wejść w te ustawienia bo nie widzę...![]()
Tak, mam jeszcze jeden pomysł.
W radiu włączasz ustawienia i tam jest ustawienie odpowiedzialne za głośność w momencie uruchomienia, jak się okazało działa to też na głośność powiadomienia o połączeniu przychodzącym i komunikaty podawane przez system.
Rano podam jak się ta funkcja nazywa, bo już w łóżku leże
Już sprawdziłem, funkcja ta nazywa się "EXTERNAL AUDIO VOL."
Ostatnio edytowane przez Wodzu ; 25-10-2010 o 07:21 Powód: Jest rano, sprawdziłem
Mysle, ze mozna by zapiac u gory temat Blue & Me gdzie beda poradniki dot. ustawiania i aktualizacji.