Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: wozek przed liftem, a wozek po lifcie

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    DOA / EP
    Auto
    156 2.0 TS

Domyślnie wozek przed liftem, a wozek po lifcie

Koledzy, wiecie moze czy do 156 Selespeed przed liftingiem mozna zamontowac wozek poliftowy? W obecnej chwili mam wozek nr 60658214 (czyli chyba standardowy, bo 51732943 jest oznaczony jako "007 - przekladnia automatyczna"), a chcialbym zamontowac 51732941 (po modyfikacji 7064 w czerwcu 2003).

Znalazlem taki w zestawie ze stablizatorem na allegro, wyglada naprawde ladnie - fajnie by bylo, jezeli by pasowal

Najchetniej przelozylbym razem ze stabilizatorem, wiec info czy nowy stabilizator bedzie pasowal tez jest mile widziane

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    DOA / EP
    Auto
    156 2.0 TS

Domyślnie

Chcialbym wrocic do tematu - znalazlem na Allegro uzywany wozek w dobrym stanie: bez rdzy, 5 lat mlodszy od mojego . Co prawda jest poliftowy, ale po dokladnym obejrzeniu zdjec, sadze ze bedzie pasowal.

Jednak w tym sloiku miodu jest tez lyzka dziegciu . Na zdjeciach dostrzeglem, ze przy prawym ramieniu wozka, na luku z przodu, blachy sa nieco od siebie odsuniete (troszke bardziej niz na innych wozkach, ktore widzialem). Czy to oznacza ze moj upatrzony wozek jest krzywy po dzwonie?
    Ostatnio edytowane przez radek-j ; 08-11-2010 o 10:24

macaga
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał radek-j Zobacz post
    Chcialbym wrocic do tematu - znalazlem na Allegro uzywany wozek w dobrym stanie: bez rdzy, 5 lat mlodszy od mojego . Co prawda jest poliftowy, ale po dokladnym obejrzeniu zdjec, sadze ze bedzie pasowal.

Jednak w tym sloiku miodu jest tez lyzka dziegciu . Na zdjeciach dostrzeglem, ze przy prawym ramieniu wozka, na luku z przodu, blachy sa nieco od siebie odsuniete (troszke bardziej niz na innych wozkach, ktore widzialem). Czy to oznacza ze moj upatrzony wozek jest krzywy po dzwonie?
    "wózek" będzie pasował, model przed i po lifcie ma te same zawieszenie

co do drugiego pytania to ze zdjęcia nie wynika aby ten wózek był po dzwonie, te rozwarstwienie może być równie dobrze niedbalstwem fabrycznym
    ale aby wykluczyć pochodzenie powypadkowe trzeba by taką belke, wózek pomierzyć i dopiero można mieć 100% pewności

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    DOA / EP
    Auto
    156 2.0 TS

Domyślnie

Dzieki kolego. Wozek zamowilem. Sprzedawca zapewnia mnie, ze wozek jest prosty. W razie czego daje gwarancje rozruchowa, no i mam mailowe zapewnienie dot. sprawnosci towaru