Poszukuję dobrego mechanika i elektryka najlepiej z komputerem zajmującym się Alfami w okolicach Gliwic. Proszę o info na takich ludzi w odległości nawet do 100km.
Dzięki za pomoc
Poszukuję dobrego mechanika i elektryka najlepiej z komputerem zajmującym się Alfami w okolicach Gliwic. Proszę o info na takich ludzi w odległości nawet do 100km.
Dzięki za pomoc
http://www.alfa-lancia.com.pl/
Będzie z 80 km, ale warto
Pozdrawiam.
ja nie kumam jak można serwisować auto tak daleko - djamy na to sytuację, że nie da się zrobić jednego dnia bo powiedzmy, że nie było części albo coś wynikło w trakcie to co wtedy - nocleg 100km od domu i tyle zachodu, żeby auto naprawić?
Napisz na Pw to dam tobie namiary na mechanika z rybnika co zajmuje się prawie samymi alfami!!!!!!! Pozdro
RAFAL.M
@Amadi90 :
Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twój samochód będzie zrobiony przez kompetentną osobę to dojeżdżasz te 100 km (widziałem niejednego "speca" i wcale się nie dziwię, że ludzie wolą sami naprawiać samochody). Poza tym z większości miejsc w tym kraju da się powrócić korzystając z komunikacji miejskiej. Można także poprosić znajomego, by jechał z nami swoim samochodem i ewentualnie nas odwiózł .
Autor tematu napisał, że może być warsztat oddalony o 100 km, więc nie wiem w czym problem. Zapewne samochód wymaga większych napraw i autor liczy się z tym, że trzeba będzie jakoś wrócić do domu. Czasem "zachód"- włożony w oddanie samochodu, w ręce właściwej osoby, przynosi wiele korzyści (które mogą zostać spostrzeżone, dopiero po niemiłej przygodzie)
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez drago256 ; 11-12-2010 o 23:55
Chyba sobie jaja robisz kolego
CINSOFT Marcin Kowalski
44-100 Gliwice
ul. Skowrońskiego 26
Chłopaki tu chcą z drugiego końca Polski![]()
Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 12-12-2010 o 03:47
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"