Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Temat: Wspólne wakacje w Bułgarii 2011

marceell
    Gość

Domyślnie Wspólne wakacje w Bułgarii 2011

Witam wszystkich Alfistów.
    Przez ostatnich kilka lat z Rodziną wyjeżdżamy zagramanicę Dwa razy w Bułgarii, w ostatnim roku do Chorwacji. Oczywiście samochodem. Chorwacja jest troszkę droga, i wszędzie jest w górę i w dół. Plaże kamieniste. Samochody zaparkowane na falochronach. Średnio nam się to podobało.
    Proponuję w tym roku, na początku sierpnia wyjazd, naszymi Bellami do Bułgarii w okolice Nesebaru. Dwa lata temu zapłaciliśmy w sumie!! 5 tysi. Za dwie dorosłe osoby plus bachorek. Z przejazdem i wynajętym pokojem w apartamentowcu przez polskie biuro podróży. Wikt własny. Załączam parę fotek z naszych wakacji. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam. kontakt do mnie przez pm. koszty jakie ponieśliśmy uwzględniają paliwo i dwa noclegi Wydaje mi się iż jest to taniej niż w Polsce, a do tego pogoda murowana. Załączam fotki i traskę w automapie dla ciekawskich.
    cholerka za dużo fotek, traska w następnym poście
    Ostatnio edytowane przez marceell ; 07-01-2011 o 10:57

marceell
    Gość

Domyślnie

Uzupełniam. na miejscu 12 nocy plus dojazd. Klima w pokoju, internet, TVsat, taras z widokiem na morze, pełna kuchnia z piekarnikiem, dwa panele grzewcze, lodówka, pralka!! mikrofala, garnki talerze, nawet deska i żelazko do prasowania. Sztucce, osprzęt do wina i puszek. Polski rezydent. w sumie w/g mnie udane wakacje. oceniam na 8/10. Jedziemy znowu w tym roku. mam nadzieję że w szerszym gronie!
    Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-01-2011 o 19:37

marceell
    Gość

Domyślnie

ee nie Kolego. warszawa-budapeszt-belgrad-sofia-nesebar
    same autostrady za wyjątkiem Polski katowicka ok 1900 km
    raz jechałem przez Rumunię, ostatni raz

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Someone83
    Mieszka w
    Piotrków Tryb/Poniatów
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9MJTD 150KM

Domyślnie

Cytat Napisał marceell Zobacz post
    Dwa lata temu zapłaciliśmy w sumie!! 5 tysi. Za dwie dorosłe osoby plus bachorek.
    Kolego stranie drogo...We wrześniu 2010 byłem przez tydzień w Chorwacji swoim samochodem ( w jedną strone 1450 km ). Z biura podróży na osobe z przejazdem wyszło mnie 1300 zł. Zaznaczam że była to opcja All Inclusive. W tym roku jade do Bułgarii też we wrześniu i za dużo mniejszą kase. Pobyt w hotelu na tydzień ( All Inclusive ) 590 zł + przejazd. Licze że łącznie na osobe z przejazdem ok 900 zł. Pozdrawiam

marceell
    Gość

Domyślnie

"Mnie nic nie przeszkadza, tylko tak to jest jak człowiek zamiast leżeć w łózko i się kurować to siedzi przed monitorem.
    Po prostu nie doczytałem do końca drugie postu gdzie kolega miał problem z mapa i od razu pomyślałem ze chodzi o link z Google Maps, ale jak później przeczytałem do końca post zauważyłem ze koledze chodziło o mapę ale do Auto Mapy
    Prośba do moderatora o usuniecie wszystkich postów nie na temat Bo pomysł z wspólnym wyjazdem jest wart uwagi "

Godne Mężczyzny słowa.

---------- Post dodany o godzinie 20:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:51 ----------

Cytat Napisał Someone83 Zobacz post
    Kolego stranie drogo...We wrześniu 2010 byłem przez tydzień w Chorwacji swoim samochodem ( w jedną strone 1450 km ). Z biura podróży na osobe z przejazdem wyszło mnie 1300 zł. Zaznaczam że była to opcja All Inclusive. W tym roku jade do Bułgarii też we wrześniu i za dużo mniejszą kase. Pobyt w hotelu na tydzień ( All Inclusive ) 590 zł + przejazd. Licze że łącznie na osobe z przejazdem ok 900 zł. Pozdrawiam
    Drogo bo szczyt sezonu.
    Powiem tak. w tym roku byliśmy od 15 sierpnia w makarskiej rivierze na Chorwacji. ceny z dnia przyjazdu od 60 euro do 120 za pseudo apartament. Polacy przez polskie biuro podrózy płacili po 120. ciut się wkurzyli jak na drzwiach budynku zobaczyli "apartment 50 euro". cena z dnia wyjazdu 30 sierpnia, 30 euro... Koniec wakacji, koniec wywindowanych cen.
    napisałem ceny z sezonu
    Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-01-2011 o 20:53

Mieszka w
    Piotrków Tryb/Poniatów
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał marceell Zobacz post
    Drogo bo szczyt sezonu.
    Powiem tak. w tym roku byliśmy od 15 sierpnia w makarskiej rivierze na Chorwacji. ceny z dnia przyjazdu od 60 euro do 120 za pseudo apartament. Polacy przez polskie biuro podrózy płacili po 120. ciut się wkurzyli jak na drzwiach budynku zobaczyli "apartment 50 euro". cena z dnia wyjazdu 30 sierpnia, 30 euro... Koniec wakacji, koniec wywindowanych cen.
    napisałem ceny z sezonu
    Dlatego nie ma co jeździ w sezonie. We wrześniu pogoda taka samo a conajmniej połowe taniej.

marceell
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Someone83 Zobacz post
    Dlatego nie ma co jeździ w sezonie. We wrześniu pogoda taka samo a conajmniej połowe taniej.
    a szkoła bachorka? singiel

Mieszka w
    Piotrków Tryb/Poniatów
    Auto

Domyślnie

W Twoim przypadku to fakt ale jak ktoś nie ma dziecka to można po sezonie.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2002r

Domyślnie

Kolego Someone83 mógł byś mi podać jakiś link do tej oferty z której planujesz w tym roku skorzystać bo oferta naprawdę ciekawa. Ja też w tym roku chcę jechać do Bułgarii,a mi wrzesień jak najbardziej pasuje jeśli nie pojawia się poprawki na studiach.

marceell
    Gość

Thumbs down

Nikt nie zainteresowany wspólnym wyjazdem??