Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Temat: 166 lookał już ktoś ??

swr
    Gość

Domyślnie 166 lookał już ktoś ??

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Tak na 1 rzut oka wygląda ok. Jakaś pomarszczona ta skóra na kanapie ale ja nie mam skóry więc może tak się czasem "robi". Ogólnie wygląda nieźle. Jeśli będziesz ją oglądał napisz z ciekawości co to za felga. Pozdro
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

- skóra nie powinna tak wyglądać, jak na 200tys wygląda słabo wręcz. U mojego ojca po 260kkm wygląda lepiej
    - ful opcja nie ma telefonu, pamięci...
    i zastanawia mnie co za kretyn kupuje diesla żeby robić 16 kkm rocznie... (to taka delikatna aluzja )

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Jak już tak jedziesz to i szyberdachu nie ma. Przebieg zazwyczaj można między bajki włożyć. A i czy kolega swr zdaje sobie sprawę że navi w 166 to mit ? Warto na tym zbić cenę.
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

swr
    Gość

Domyślnie

to że navi to mit to juz wiem , że to nie jest full opcja to akurat nie wiedziąłem. Nikt jej nie widział w realu ? Na zdjęciach wyglada jak dla mnie spoko , tylko ciekaw jestem jak tam stan techniczny. Nie chciałbym 250 km jechać na darmo

Lisiu
    Gość

Domyślnie

Witam. Przepraszam że mój pierwszy post akurat umieszczam w tym dziale, ale widzę że omawiane jest auto którym także się interesowałem.
    Właściciel ma to auto od ok roku, wczesniej kupił je od Polaka mieszkającego w Holandii
    - nie wiadomo kiedy był robiony rozrząd
    - nie zna przeszłości wypadkowej auta
    - przedni zderzak nie kompletny- brak kratek
    - nie ma żadnych książek serwisowych
    - felgi 18", zawias seria
    Poza tym twierdzi że auto jest w pełni sprawne, całe wyposażenie działa, auto ma świeży przegląd.
    Zniechęca mnie jednak lekkie "bajerowanie" sprzedajcego...
    Dzwoniłem wczoraj, pytałem kiedy można obejrzeć auto- powiedział że jest dostępny praktycznie zawsze. Dzwonię dzisiaj, że chce przyjechać to zaczął kręcić że nie ma czasu, że do pracy idzie i wolny będzie dopiero w środę popołudniu. Sprawa zaczęła mi śmierdzieć....
    Pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _cichyy_
    Mieszka w
    czestochowa
    Auto
    Była AR 159 jtdm, Jest : BMW E66 750Li

Domyślnie

Cytat Napisał michalepwa Zobacz post
    .
    i zastanawia mnie co za kretyn kupuje diesla żeby robić 16 kkm rocznie... (to taka delikatna aluzja )

Napewno nie większy kretyn niż taki co kupuje 3.0 V6 , upiera się że nie założy gazu , bo nie wypada , a wyjdzie autem raz w miesiącu , bo na więcej nie ma kasy na paliwo.

... Wracając do tematu ze zdjęc auto prezentuje się całkiem dobrze, chociaż szczegółow nie widac więc dopóki się nie obejrzy za duzo powiedziec nie mozna. Pozatym cena nie wygórowana , napewno jeszcze do zbicia , ale i igły z tego roku nie ma się co spodziewac.
    Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
    Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S

OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK

bolerobary
    Gość

Domyślnie

Cena jak za ten rocznik chyba w normie, stan techniczny po zdjęciach raczej nie igła (tylna klapa, zderzak),
    ale nie dajmy się zwariować - to auto jest z 99 roku.
    Śmieszą mnie zawsze potencjalni kupcy, chcący za cenę 10-15 tyś kupić auto salonowe ze stażem 11 letnim !
    Gdyby wszystko było sprawne i nie wymagała żadnego wkładu finansowego, pewnie troszkę wyżej by sobie ją cenił.
    Przebieg raczej na pewno kręcony - pytanie z ilu, bo jak z np. 250-280 to do zaakceptowania.
    Czarny lakier musisz obejrzeć na żywo, bo nawet wszystkie krzywizny są zatracone i rozmyte.
    Wiem po ostatni sprzedawanym swoim, że na zdjęciach może wyglądać cacy..
    Chciałem ją dzisiaj obejrzeć, ale nie dało rady.
    Skóry jak dla mnie ok.
    Felga świetnie pasuje.
    Navi mi w sumie zupełnie zwisa, w czasach kiedy każdy ma już przenośna heh
    Szyber mógłby być, czemu nie.
    Co do bajeru sprzedawcy, sam ocenię - każdy płynie w chmurach, jak chce sprzedać samochód, nic w tym dziwnego

seb1984
    Gość

Domyślnie

Wszystko piękne ładne i świecące ale tył jest tak spierniczony blacharsko że ja nawet to na zdjęciu widzę ciekawe co będzie w realu. Ja bym nawet nie tracił czasu powiem szczerze.

swr
    Gość

Domyślnie

bolerobary i jak doszło do rozmowy ze sprzedawca ?? Pupa Alfy faktycznie źle złożona ale może przód jest wporządku. Coraz bardziej zastanawiam się nad wersja bezynową + LPG. Widzieliscie coś godnego polecenia do 12 tysi ??