Witam,
czy moze ktos z posiadaczy 166 z telefonem wie gdzie sie znajduje "mikrofon" od telefon?
wiecie moze od czego jest zielona puszka pod kierownica po lewej stronie obok bezpieczników ?
dzieki :-)
Witam,
czy moze ktos z posiadaczy 166 z telefonem wie gdzie sie znajduje "mikrofon" od telefon?
wiecie moze od czego jest zielona puszka pod kierownica po lewej stronie obok bezpieczników ?
dzieki :-)
mikrofon jest umieszczony w podsufitce, między czujnikami objętościowymi od alarmu, przed lusterkiem wstecznym
Colin a nie wiesz czasem do czego jest podlaczony ten mikrofon? kupielm ICSa z telefonem wszystko dziala a nie wiem pod co podlaczyc mik..![]()
Rozumiem, że w starym ICS nie miałeś telefonu. W związku z tym nie masz również mikrofonu we wspomnianym miejscu. Jeżeli z nowym ICS dostałeś mikrofon, w co wątpię, to go wystarczy wpiąć we wspomniane miejsce.Napisał smolis
Wiązki elektryczne prawdopodobnie w wersjach z telefonem i bez są te same.
Jeżeli nie dostałeś mikrofonu to go musisz zdobyć.
Jeszcze pytanie czy jeżeli Ty do kogoś dzwonisz to go słyszysz.
Pozdrawiam
jak dzwonie to slusze w prawym glosniku jajk ktos do mnie mowi a jak ja chce cos powiedziec to musze przez sluchawke bo ja posiadam.
ale to troszke uciazliwe chcialem podpiac mikrofon np od PC ale nie wiem w ktora wiazke sie wpiac :-(
P26 to mikrofon
![]()
czyli ze wchodzi w lewy glosnik :-)
dzieki koledzy za pomoc ;-)
ale wykopalisko) ale..
mam ten sam problem mikrofon podłączony pod wtyczkę w podsufitce, ics z tel wszystko działa słyszę rozmówcę ale nie słychać mnie.
Dodam że Alfa była bez tel dokupiłem ics z tel i mikrofonem wszystko działa, połączenia, smsy, tylko mnie nie słychać.
Może coś wykminicie? bo strasznie mnie wkurza że to nie bangla :/
Ostatnio edytowane przez maziarek1 ; 07-03-2013 o 21:19
Zobacz czy jest podpięty mikrofon do ICS'a. Schemat znajdziesz w Elearn'ie i na forum chyba też.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
no chyba podpięty tzn napewno, wiązka zapindala podsufitką do lewgo słupka potem w dół i jest duża biała kostka potem leci dalej za icsa.
Którą wtyczką mikrofon wchodzi do ics zieloną idis czy czarną?
Ostatnio edytowane przez maziarek1 ; 07-03-2013 o 23:29