Witam wszystkich.
Panowie jakis tydzień temu przestała grzać mi tylna szyba, nie jeden albo dwa paski, tylko cała. Miał ktoś juz moze taki przypadek, gdzie sa kable moze jakis przekaznik. Kontrolka normalnie sie zaświeca ale dalej nic
pozdrawiamy.
Witam wszystkich.
Panowie jakis tydzień temu przestała grzać mi tylna szyba, nie jeden albo dwa paski, tylko cała. Miał ktoś juz moze taki przypadek, gdzie sa kable moze jakis przekaznik. Kontrolka normalnie sie zaświeca ale dalej nic
pozdrawiamy.
Sprawdzałeś bezpiecznik?
Bezpiecznik pewni bedziedobry. Sprawdz sobie lepiej czy przypadkiem nie masz konektorów przy tylnej szybie uwalonych. A gdy słuchasz stacji radiowych i masz włączoną tylną szybę to nie masz zakłóceń??
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Bezpiecznik dobry
wogóle mam zakłucenia w radiu sprawdze to jutro, DZIEKI JAKBY COS WAM SIE JESZCZE PRZYPOMNIAŁO TO DAJCIE ZNAC.
Ostatnio edytowane przez pol.5 ; 25-01-2011 o 17:26
Jezeli masz uwalone konektory to sA SPECYFICZNE kleje na allegro przewodzące prąd. JUTRO SPRAWDZ CZY TAM DOCHODZI NAPIECIE WOGOLE A JEZELI NIE TO POSZUKAJ wzmacniacza anteny. W sedanie nie wiem gdzie on sie znajduje
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Przepraszam, że się wtrącam... Olałem to kiedyś, w sumie bardzo rzadko używam podgrzewania tylnej szyby ale przypomniało mi się przy okazji czytania tego tematu...
No właśnie podczas słuchania radia gdy włączę podgrzewanie tylnej szyby pojawiają się w radiu zakłocenia. Dlaczego tak? Co jest nie tak?
wzmacniacz antenowy w sedanie masz w tylnym prawym słupku
---------- Post dodany o godzinie 12:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:54 ----------
a nawiasem mówiąc to mi też nie grzeje tylna szyba tylko że znam przyczynę - zmieniłem antenę i nie podłączyłem ogrzewania szyby,
A no jeden pasek rzeczywiście mi nie grzeje. Szukam tego specjalnego kleju na allegro![]()