Panowie czy można wyczaić kod lakier po numerze VIN (ZAR93200000275924) jakby ktoś mógł pomóc to z góry dziękuje.
I jak już lakier ma te swoje 7 lat to kupować odcień jaśnieszy? Jak to dobrać?
Panowie czy można wyczaić kod lakier po numerze VIN (ZAR93200000275924) jakby ktoś mógł pomóc to z góry dziękuje.
I jak już lakier ma te swoje 7 lat to kupować odcień jaśnieszy? Jak to dobrać?
Jedz do mieszalni i tam dobiorą Ci lakier konkretnie pod Twój odcień
Kod lakieru jest na klapie bagażnika w sedanie, chyba z lewej strony. W instrukcji (znajdziesz na stronie w przyklejonym temacie) jest dokładnie napisane gdzie tego szukać.
Komputerowe dobrieranie odcieniu, to najlepsza sprawa
A w SW też jest na klapie tyle, że po stronie pasażera.
ja zadzwonilem do aso i podalem vin po chwili mialem kod koloru
j/w komputerowe dorabianie jest najlepszym rozwiązaniem. Możesz wyjąć klapkę paliwa i z nią ruszyć do mieszalni![]()
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Dokładnie, ja własnie tak dobierałem ostatno lakier. Podałem w mieszalni nazwę i kod lakieru i do tego klapkę od wlewu paliwa i na następny dzień miałem swój kameleon![]()
Odkopuje temat ponieważ mam problem ze znalezieniem dokładnego kodu lakieru, posiadam sedana i nigdzie na klapie bagaznika nie widzę numeru... Proszę o instrukcje gdzie on się znajduje lub obrazkowo.
Może miałeś malowaną klapę i odkleili tą naklejkę z kodem
Możliwe bo niestety nigdzie niema ani naklejki ani wybitego numeru, po Vin istnieje możliwość sprawdzenia ?