Potrzebuję elektroniki z silniczka z AR 156, bo szykuję grubszy mod w swoim Fiacie i potrzebuję silniczka obsługującego regulację czasówkiPosiada ktoś taki zbędny element w swoim garażu czy piwnicy
![]()
Potrzebuję elektroniki z silniczka z AR 156, bo szykuję grubszy mod w swoim Fiacie i potrzebuję silniczka obsługującego regulację czasówkiPosiada ktoś taki zbędny element w swoim garażu czy piwnicy
![]()
ja chyba posiadam...musze sprawdzić w garażu czy nie wyrzuciłęm![]()
Moja eks:
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
Ja mam napewno ale silnicze tylnej wycieraczki.
niestety silniczek wyrzuciłem;/
Moja eks:
krzychu 52, silniczek wycieraczki tylnej też się przyda, powiedz mi tylko czy w AR 156 chodzi on w trybie ciągłym, czy jak się go włączy (albo włączało jak jeszcze działał) to wycieraczka chodziła w trybie przerywanym ? U mnie w Palio chodzi w trybie ciągłym i trochę ból jest, szczególnie jak się jedzie w deszcz...z ogromną chęcią przygarnąłbym taki co ma elektronikę z trybem przerywanym, to bym sobie zaadoptował
Napisz mi na priv za ile byś nie chciał go oglądać w swoim garażu
ziomster, no szkoda wielka...ale dzięki za zainteresowanie w temacie![]()
Jerry mam silniczekmasz szczęście że segreguje śmieci - pojemnik ze złomem nie był jeszcze opróżniany
nie wiem w jakim jest stanie i czy coś z niego będzie ale mogę ci go wysłać na twój koszt...
jak coś pisz na priv
Moja eks:
Sprawdzę czy nie wyrzucony
156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM
ziomster, jesteś mistrzem !!!O ile elektronika w nim hula (bo tylko o to mi chodzi) to jest bosko
już piszę Ci na priv
![]()