Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: 166 Piastów

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    159 1.9 JTDM 150km

Domyślnie 166 Piastów

Witam.
    Oceńcie proszę tą alfę http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17769437
    Wygląda całkiem ok, z tym że cena jakaś taka 'okazyjna'.
    Może ktoś ją już oglądał albo może ją znacie?
    Pozdro.

Patti
    Gość

Domyślnie

Jako że mój osobisty mechanik pracuje po sąsiedzku z tym komisem więc zleciłam mu oględziny Dziś ma ją obejrzeć .
    Ostatnio edytowane przez Patti ; 18-03-2011 o 14:02

Auto
    159 1.9 JTDM 150km

Domyślnie

O kurcze dzięki wielkie Bardzo przyda mi się taka pomoc, szczególnie że do Piastowa mam większy kawałek..
    Także czekam z niecierpliwością na ocenę.
    Jeszcze raz dzięki!

Patti
    Gość

Domyślnie

Więc tak była sprowadzona rok temu z Włoch ,ma książkę serwisową przebieg najprawdopodobniej prawdziwy .W środku zadbana .Cała na pewno była malowana ,całkiem dobrze jednak nie miał miernika żeby sprawdzić czy to lakier czy lakier i szpachla (jak coś w terminie późniejszym załatwi miernik ) .Silnik pracuje równo , z wierzchu suchy(niestety w nie mógł jej podnieść ,wisiały mu auta na podnośniku ) , dobrze się rozpędza ,w zawieszeniu nic nie stuka .Pali się kontrolka poduszki .1000-1500 zbiją na pewno (info pracownika komisu)
    Ostatnio edytowane przez Patti ; 18-03-2011 o 18:51

Auto
    159 1.9 JTDM 150km

Domyślnie

Hmm.. kurczę ten nowy lakier trochę zbił mnie z tropu. Niby auta z Włoch zwykle są w co najwyżej średnim stanie jeżeli chodzi o lakier, więc jego odświeżenie nie jest niczym nadzwyczajnym.
    Natomiast ciekawe czemu ktoś kto zainwestował już jednak w auto sprzedaje je po roku.
    A mówił może cokolwiek o automacie? Pewno jest ok skoro nic nie wspominał. Także to w tym przypadku już byłby spory plus.
    Hm.. i ta kontrolka poduszki + baaardzo świeżo wyglądająca kiera i nowy lakier. Chociaż patrząc na zdjęcia wszystko jest równiutko spasowane.
    Także mam nadzieję że to jedynie moje domysły.
    No ok to jeśli Twój mechanik znalazłby jeszcze chwilkę żeby looknąć auto z miernikiem, byłbym bardzo wdzięczny
    Jeżeli zdecydowałbym się na wyjazd po auto podrzuciłbym pewno do niego jakiś lepszy trunek
    Pozdrówki.
    Ostatnio edytowane przez joe ; 18-03-2011 o 20:02

Patti
    Gość

Domyślnie

A mówił skrzynia na zimnym pracuje dobrze nie szarpie. Ok to powiem żeby ją zmierzył ale to dopiero po niedzieli.Mówił że ogólnie auto prezentuje się dobrze ,podpytywał pracowników co i jak ale podobno autko ktoś zostawił w rozliczeniu .
    Ostatnio edytowane przez Patti ; 18-03-2011 o 20:20

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia