Mam pytanie. Jak nazywa się osłona (fachowo) bezpieczników wewnątrz auta. Z prawej strony kierownicy. W mojej Alfie jej brakuje i jakoś to mi przeszkadza. Szukam na allegro ale jakoś nic nie widzę.
Z góry dziękuję.
Mam pytanie. Jak nazywa się osłona (fachowo) bezpieczników wewnątrz auta. Z prawej strony kierownicy. W mojej Alfie jej brakuje i jakoś to mi przeszkadza. Szukam na allegro ale jakoś nic nie widzę.
Z góry dziękuję.
Z prawej strony?? Bezpieczniki są przecież po lewej, pod tą klapą jest także złącze diagnostyczne.
Tu na Allegro: http://allegro.pl/pokrywa-gniazda-be...515415370.html
Jak za kawałek plastiku to masakra. U mnie też mam połamane uchwyty i pasuje ją wymienić, ale trzeba będzie na szrocie zapolować![]()
Przepraszam pomyliłem się.
Właśnie o to mi chodziło. Też będę na szrocie szukał.
Ps. Może ktoś zna jakiś szrot z częściami do Alf w okolicach Krakowa.
sprzedający chyba jest świadomy tego ,że to taki deficytowy towar ;p oczywiście w całości U mnie też zaczep złamany
Posiadam taka cześć w stu procentach cala za 100 z przesyłką oddam jeśli jesteś zainteresowany odpisz na priv.
Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj . Czy ktoś może mi powiedzieć jakie spinki pasują do tej osłony ?? , kupiłem auto już bez spinek w osłonie i dość często po prostu mi odpada ...
W ASO po kilka złotych
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
A jeśli nie chcesz wydawac pieniędzy to wyciągnij po jednej z lewego i prawego boczka deski (tam gdzie jest zamontowany wyłącznik poduszki i analogicznie od strony kierowcy) te boczki trzymają się na śrubach (1 od strony kierowcy 2 od pasażera o ile dobrze pamietam) i dwóch zatrzaskach, które są nam potrzebne, każdy także obejdze sie bez jednego zaczepu.
Jeszcze dodam że jakby ktoś szukał takiej osłony to ostatnio na aukcji kupiłem taką za 27 zł w idealnym stanie i sprzedawca ma jeszcze jedną do sprzedania.
Poza tym na allegro takie spinki kosztują po 1 zł więc koszt niesamowity![]()
To kolego pokarz aukcje z tymi spinkami bo też chętnie bym kupił![]()