witam mam alfe 147 jtd 150 kon i zastanawiam się czy nie było w tych modelach składanych lusterek elektrycznie rocznik 2005 jak chcę złożyc ręcznie to ciężko to wszystko idzie boję się żeby czegoś nie złamac![]()
witam mam alfe 147 jtd 150 kon i zastanawiam się czy nie było w tych modelach składanych lusterek elektrycznie rocznik 2005 jak chcę złożyc ręcznie to ciężko to wszystko idzie boję się żeby czegoś nie złamac![]()
Są składane ręcznie, także u mnie ale...gdy nie używasz tej "opcji" to aluminiowe elementy pokrywają się patyną i lusterka składają się w tak ciężki sposób, że można o tym zapomnieć. Sama "muszla" trzyma się tylko na gwintowanych tulejach i z składaniem przytartych lusterek radziłbym uważać - moje złożyło się kiedyś gdy "wspaniale" zmieściłem się w bramę garażu![]()
Dokładnie, mają się składać początkowo z oporem później luźniej (blokada) natomiast by je złożyć wystarczy je przesunąć....o ile nie są zapieczone.
dzieki
Podziękowań dokonujemy by "Podziękował"...najważniejsze jednak, że treść mojej wypowiedzi w jakikolwiek sposób Ci się przydała. Pzdr