jak w temacie gdzie znajduja sie przekazniki od nawiewow? i czy mooze to byc przyczyna? bo cos mi wysiadla jedna galka sterujaca szyba-twarz-nogi. cieplo-zimno dziala, moc nawiewu tez
jak w temacie gdzie znajduja sie przekazniki od nawiewow? i czy mooze to byc przyczyna? bo cos mi wysiadla jedna galka sterujaca szyba-twarz-nogi. cieplo-zimno dziala, moc nawiewu tez
Witam miałem niedawno podobną sytuację tylko wysiadło mi pokrętło od regulacji temperatury i to nie był przekażnik tylko są tam takie dwa silniczki odpowiadające od podnoszenia klapki na zimno i ciepło i drugi za podnoszenie na nogi na szybę i tak dalej może ci to wysiadło. Niestety u mnie myślał mechanik że to ten silniczek i kupiłem taki drugi na 300 zł mnie naciągnął baran jeden bo tyle kosztuje nowy ,jak go założyłem to nadal nie chodziło i jak się okazało w module od klimatyzacji był zimny lut na płytce .Najpierw musisz sprawdzić ten silniczek jest on pod schowkiem najlepiej go wyjąć i z lewej strony są one tam przykręcone między kablami .Najlepiej do elektryka musiał byś się z tym bujnąć bo samemu jest trochę grzebaniny a poza tym na kompie zaraz sprawdzi ci czy niema żadnych błędówJak byś był zainteresowany kupnem takiego silniczka to ten stary mogę odsprzedać .pozdrawiam
![]()
ALFA 156 JTD
spoko jak cos to sie odezwe![]()
czy ktos wie gdzie jset ten przekaznik i jak sie do niego dobrac?
alfa 156 v6 2.5L 98