Cześć
Przejdę do rzeczy , spalił mi się moduł ESP przy pompie hamulcowej i nie jestem w stanie znaleźć części z tym samym numerem . Czy mogę założyć z innym numerem , lub gdzie moge znaleźć katalog zamienników ?
Pozdrawiam
Cześć
Przejdę do rzeczy , spalił mi się moduł ESP przy pompie hamulcowej i nie jestem w stanie znaleźć części z tym samym numerem . Czy mogę założyć z innym numerem , lub gdzie moge znaleźć katalog zamienników ?
Pozdrawiam
Zwykle drobne części elektroniczne są produkowane przez jedną firmę... podejrzewam, że w przypadku tegoż modułu jest tak samo więc o zamiennikach raczej zapomnij...
Czy z innym nr'em można? hmmm trudno wyczuć
Najprościej by było pójść do ASO a jak nie tam to zostaje tylko intensywne przeszukanie allegro pod kątem "alfa 156 na części"
właśnie o to chodzi że różnica to trzy może cztery ostatnie liczby , elektryk mówił że trzeba kupić z tym samym numerem
no właśnie tu może być problem bo w tym module zapisane są info dotyczące działania tych systemów i albo nie będzie działać albo będą się cuda działy
masz tylko 2 opcje... Allegro albo ASO
dzięki
będe szukał , albo dam ogłoszenie![]()
Może jakiś dobry elektronik ogarnoł by naprawę? Jeżeli oczywiście istnieje taka możliwość...