Panowie pojechałem do serwisu,zeby wyregulowali silnik i wszystko sprawdzili-i nic nie zrobili!!! Powiedzieli ze nie ma sensu regulowac puki nie kupie turbiny!!! W swojej 156 2,4 jtd 136km z 99 mam ponoc turbo z innego modelu!!! Jest to wogóle możliwe??? Powiedzieli ze mam taką
http://moto.allegro.pl/turbosprezark...658984365.html.Jestem w szoku bo w zeszłym roku dawałem ja pod komputer i "FACHOWIEC" powiedział ze turbo ok!!!(u innego mechanika-którego zapier.....ole jak spotkam-sprawdzał przy kupnie).Teraz szukam odpowiedniej i chce taka na która dostane gwarancje-znalazłem za 900zł ale chca stara-a mojej nie moge dac bo jest inna!Gdzie moge za rozsądną cene znależć-czy nie szukac i jezdzic tak-bo juz tak zrobiłem około 10tys-mechanik powiedział ze nie wpłynęło to zle na silnik-poprostu wiecej pali i moze brac olej no i oczywiscie jest słabsz(brak mocy)!Ale tak czy innaczej zrobie to bo juz za duzo wsadziłem w alfe zeby ja teraz sprzedac za koszt mniejszy niz dałem za same części.POMOCY