Jakiś czas temu podjechałem do mechanika z dziwnymi stukami przy ruszaniu. Jak wrzucam jedynkę i puszczam stosunkowo energicznie sprzęgło, słuchać mocne stuknięcie pod silnikiem. Czuć też lekkie szarpnięcia na drążku skrzyni biegów, kiedy po zmianie biegu zostawiamy na nim rękę. Do tego doszło mruganie kontrolki ręcznego, przy ruszaniu i mocniejszym przyspieszaniu na pierwszych biegach. Przy mocnym, gwałtownym hamowaniu, też słychać stuknięcie w środku i jest to odczuwalne na pedale hamulca. Mechanik powiedział, że chodzi o poduszkę pod silnikiem. Niestety mam drobny problem z wyszukaniem odpowiedniej poduszki, bo w sklepach różnie są oznaczane (tylna, środkowa, poduszka skrzyni biegów itp), przez co troche się w tym zamieszałem. Mechanik mówił o poduszce pod skrzynią. Jak rozumiem na dole znajdują się 3 poduszki. Dwie przednie po prawej i lewej i trzecia z tyłu. Jeśli można, niech mi ktoś to opisze, bo nie chce kupić niepotrzebnej części. Ewentualnie prosiłbym o jakiś link. Z góry wielkie dzięki.