No i jak w tym roku będzie ktoś w Międzyzdrojach od 25,07 do około 5,08.
Gryfa Pomorskiego -STILO. 100 mb od morza.
Info też na PW. Pozdrawiam.
No i jak w tym roku będzie ktoś w Międzyzdrojach od 25,07 do około 5,08.
Gryfa Pomorskiego -STILO. 100 mb od morza.
Info też na PW. Pozdrawiam.
KaKa
Jak będziesz to napisz ile tej plaży tam zostało, jak byłem tam 2 lata temu to już z nią krucho było, wszystko wywiewa i zabiera w kierunku Świnoujścia.
z żoną planujemy w przyszłym tygodniu wypad na 3-4 dni nad morze. może do Międzyzdroi. Tylko pogoda coś kiepska![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Byłem w tamtym roku tez to zjawisko zauważyłem , powyciągali ostrogi dla bezpieczeństwa to mają się z pyszna .
W zimę przebudowali plac przed wejściem na molo.
Pogoda w następnym tygodniu powinna byś plażowa .
,,z żoną planujemy w przyszłym tygodniu wypad na 3-4 dni nad morze. może do Międzyzdroi. Tylko pogoda coś kiepska"
z karawanem czy na pokoje. ? Ja będę karawanem. To by było gdzieś od 28-31
eMka jak się bobryt zjawi można zrobić wycieczkę na wyspę Rugię -klify .
Tylko flag nie zapomnijcie wziąć.
602 875 665
Pozdro.
KaKa
my bedziemy w miedzywodziu od 23.07-30.07 wiec jak cos to chetnie wypadniemy na jakas wycieczkę po okolicy
mam pytanko zachodniopomorzan i do bobryta: jak lepiej od wroclawia pojechac na medzyzdroje? polska czy niemcami? czy sa jakies wykopy, remonty i korki na trasie e65 zielona gora - gorzow wielkopolski - szczecin?
Ostatnio edytowane przez OO__V__OO ; 20-07-2011 o 15:43
tak naprawde teraz na jedno wychodzi. Skończyli kopać to, co było rozkopane w ubiegłym roku, czyli mijanki były gdzieś w połowie drogi, ale teraz ponoć (kolega doniósł) jest ok.
W ubiegłym roku jechalismy trochę ponad 6h W-w - Świnoujście łącznie z mijankami przy rozkopach, postojem ok 20 min. na trasie i promem (czekanie, załadunek, transport, rozładunek ok 40 min).
Dało radę![]()
ja i ona - "iniemamocne"
IMO szybciej (i bezpieczniej, ale niestety dalej...) będzie skorzystać z dobrodziejstw niemieckich inżynierów dróg.
Od Wrocławia (jadąc przez Legnicę, Polkowice, Zieloną Górę, Skwierzynę, Gorzów Wlkp.) to tak naprawdę jedynym dobrym odcinkiem jest S3 między Gorzowem a Szczecinem - pozostałe fragmenty to żadna przyjemność z jazdy.
Poza tym teraz na trasie między Szczecinem a Wolinem są liczne remonty (co prawda udostępnili obwodnice m.in. Miękowa, Troszyna i Parłówka, ale niewiele to pomogło) i zwężenia, a to oznacza korki (zwłaszcza w weekendy, gdy ruch jest dużo większy).
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
podałem swój nr telefonu będzie można się komunikować.
bobryt, będziesz szukał spania czy w STILO popytać? . Ja będę dzwonił dziś lub jutro, jak będzie Kierowniczka z ,,Kamnienia" to zobaczę co da się zrobić.
W hotelach tan gdzie była kiedyś przystań rybacka nie mają drogo - cały czas prosto na końcu w lewo - wylot na Dziwnów -Kołobrzeg.
Ja dokładnie na drugim końcu
KaKa
my z namiotem. jakiś camping możesz polecić?
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70