Zakupiłem dzisiaj kabel diagnostyczny z programem. Gdyby ktoś z okolic Cieszyna miał ochotę mi pomóc w jego uruchomieniu to byłbym wdzięczny. Oczywiście później chętnie udostępnię lapka z kablem w celach diagnostycznych.
Zakupiłem dzisiaj kabel diagnostyczny z programem. Gdyby ktoś z okolic Cieszyna miał ochotę mi pomóc w jego uruchomieniu to byłbym wdzięczny. Oczywiście później chętnie udostępnię lapka z kablem w celach diagnostycznych.
Jak co to jestem chętny i jestem z jastrzębia![]()
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
no to ja się dołączam. też kupiłem kabelek z programem na razie go raz zainstalowałem i się nie łączy, jak będziesz PALCHON wybierał się do Cieszyn to może się zgadamy?? Dzięki.
Ja mam kabelek z programem i trzeba to pewnie raz jeszcze zainstalować i coś poustawiać.
Nie ukrywam że do Cieszyna raczej się na razie nie wybieram, ale w Jastrzębiu to bez problemu możemy się dogadać na weekend,możecie wsiąść w jedno auto i przyjechać, internetu do tego nie potrzeba
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Jeśli sam chcesz powalczyć to popatrz tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_..._zakresie.html
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Porty zmieniłem jak w opisie. Ale komp kogóle nie widzi tego kabla i nie mogę uruchomić programu.
Witam, jeżeli będę w stanie pomóc to bardzo chętnie jestem ze Skoczowa. Mam wgrany program i wszystko działa bez problemu( nie miałem większych problemów z uruchomieniem całości).
Pozdrawiam.