Witam jak w temacie dzisiaj wysiadając z Belli nie świecił jeden Xsenon wyłączyłem światła po ponownym włączeniu było OK świeciły dwa o co kaman może ktoś wie o co chodzi ??
Witam jak w temacie dzisiaj wysiadając z Belli nie świecił jeden Xsenon wyłączyłem światła po ponownym włączeniu było OK świeciły dwa o co kaman może ktoś wie o co chodzi ??
Ja miałem tak samo. Prawy xenon nie świecił lub pyłgał i za jakiś czas już świecił normalnie. Ustało samo.
Ostatnio edytowane przez ArturR_1975 ; 11-09-2011 o 20:37
bylo o tym wiele razy.... po prostu palnik jest do wymiany. Dla pewności zamien najpierw palniki miejscami. Jeśli problem przeniesie się na druga strone to na pewno palnik do wymiany. Jak nie, to szukaj przyczyny w przetwornicy.
Dzięki za podpowiedzi jutro przełożę zobaczymy co wyjdzie
ja miałem podobny problem. miałem niedokręcona śrubkę od dekielka, Zaparowała lampa i woda skropliła się do przetwornicy. Tam zrobiła mały Wietnam i przepaliła się ścieżka.
tez mialem taki problem, ustalo samo
..... powered by www.cinsoft.pl
U mnie to samo dzisiaj nic sie nie dzieje wszystko jest OK trzeba czekać na następny raz a może go nie będzie a powiedzcie czy jest możliwe że z biegiem czasu żarniki świecą słabiej bo mam wrażenie że świecą ciemniej niż świeciły
pewnie ze moga slabiej swiecic
..... powered by www.cinsoft.pl