Helou... co raz bardziej zaczely wkurzac mnie luzne przyciski od otwierania szyb w przednich drzwiach. Uszczelnial ktos, lub wie jak zrobic zeby nie bylo w nich luzow? Przy podglosnieniu slychac ze wpadaja w rezonans.
Helou... co raz bardziej zaczely wkurzac mnie luzne przyciski od otwierania szyb w przednich drzwiach. Uszczelnial ktos, lub wie jak zrobic zeby nie bylo w nich luzow? Przy podglosnieniu slychac ze wpadaja w rezonans.
Ja tylko bawiłem sie w wyjmowanie tych przycisków i oklejanie panelu podnoszenia szyb folią. i wiem, że te przyciski znajdują w takich małych "łapkach", które je trzymają. Sprawdzałeś czy te przyciski znajdują się w tych "prowadnicach"? Może wyhaczyły się i dla tego są luźne.
Jak sa luźne to raczej proponuje wymiane na jakies "nie latające", sam to przechodziłem jesli mówimy o tym samym. To latanie z czasem sie nasilało i powodowało iz trzebabyło mocniej wciskac przycisk, aby szyba sie upusciła.
przyciski dzialaja ok... i najbardziej dokucza jeden przycisk z przodu od strony pasazera. Te od kierowcy sa w miare ok, ale i tak bym wolal jakos je wyciszyc... Musze jeszcze je dokladnie obejrzec.
wyciągnij przycisk z uchwytu i sprawdź czy przypadkiem nie popękały boczne zaczepy samego klawisza to na czym kiwają się góra dół u mnie tak było pomogło wtopienie kawałka szpilki w bok przycisku
bsq jak będziesz na spocie na malcie ale ja tylko mogę w niedziele to pokażę ci o co chodzi 27.11 będzie spot w niedzielę
zobacze - moze mi sie uda dotrzec.![]()