Cześć, ktoś z Olsztyna miałby chwilę i chęci by podłączyć moją 156 do komputera? Wywaliło mi check engineA ja niestety nie mam kabla i nie znam się w sumie na tym także za pomoc byłbym wdzięczny
![]()
Cześć, ktoś z Olsztyna miałby chwilę i chęci by podłączyć moją 156 do komputera? Wywaliło mi check engineA ja niestety nie mam kabla i nie znam się w sumie na tym także za pomoc byłbym wdzięczny
![]()
Jak by była jeszcze kiedys pomoc potrzebna to moge się podpiąć....Temat pewnie juz opanowany tylko ja dopiero go znalazłem...
Tak zapytam przy okazji gdzie Alfy serwisujecie?
Widzę, że JTS z olsztyna, a takiego poza moim widziałem tylko jednegoCzyżby czarne SW z bananowymi skórami?
Moje to czarne SW ale bez bananowych skór. W sumie wznawiam prośbę, dziś miałem kłopot z alfą i może ktoś z olsztyna miałby chwilę by podłączyć ją pod komputer?
Mam ten sam problem co autor tematu, wywaliło mi check enginei potrzebuję pomocy... ktoś z Olsztyna podepnie 156 do komputera?? Proszę o pomoc, i z góry dziękuję
![]()
Może wpadnijcie na jakies spotkanie http://www.alfaromeo.mazury.pl/ to ktos was kablem i umiejetnoscia obslugi interfejsu poratuje