Witam, mam pytanie, chcialbym zmienic standardowe glosniki (czytalem ze 4x 25W) ktore i tak juz maja dobry dzwiek, ale powyzej Volume 30 nie wyrabiaja.
Mam B&M bez nawi i chyba tez nie mam BOSE.
Chce jak najmniej zmienic w samochodzie, wiec nie chce wyciszac.
Myslalem o 2 mocniejszych Subwooferach w tylnych drzwiach i jakies allroundowe glosniki sprzodu.
Tweeterow chyba nie bede wymienial, poniewaz jedyna muzyka ktora u mnie leci to Hardstyle z iPoda i rzadko Radio.
Limit cenowy to narazie 600PLN, jak dojdzie troche pieniedzy to mozna zwiekszyc, np dorzucic skrzynie do bagaznika.
Nie mam duzo wymagan co do dzwieku poki bylo pier***niecie i nie trzeszcaly mi glosniki, drzwi moga wibrowac, nie przeskadza mi to.
Czy potrzebuje wzmacniacz jak chce wymienic te glosniki na jakies mocniejsze? Patrzylem na conrad.pl to takie 150W ida za 200pln.
Oczywiscie nie chce kupowac najgorszych/najtanszych wiec prosze o jakies sugestie co do subwooferkow i glosnikow.
Dzieki za pomoc
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
Wlasnie znalazlem taki przygotowany zestaw za 519 pln http://www.profet.pl/zestaw,3484 .
Jest zrobiony do AR 156, ale glosniki sa 16,5cm. Jak to jest w Julce? Tez maja 16,5 cm?