Witam. Wiecie moze gdzie w wawie lub okolicach mozna tanio zalozyc sekwencje do Alfki 1.8 16v ts 1998r.??
Witam. Wiecie moze gdzie w wawie lub okolicach mozna tanio zalozyc sekwencje do Alfki 1.8 16v ts 1998r.??
Zakładałem LPG do trzech samochodów.
Twoje pytanie powinno brzmieć :
Gdzie można dobrze założyć sekwencję!
Ceny są podobne we wszystkich warsztatach przecież oni najlepiej znają rynek.
Ewentualne różnice 200 lub 300 zł wynikają z obniżki kosztów robocizny czytaj partactwa , lub rabatów na części przy dużych zakupach czytaj wyrób turecki lub daleko wschodni.
Pytaj po znajomych którzy już mają LPG i to wcale nie jest ważne w jakim samochodzie.
Dobry wykształcony monter założy poprawnie instalacje w każdym no może w każdym aucie.
Ostatnio edytowane przez Dariusz156 ; 30-09-2011 o 17:51
Tak jak kolega wyżej! Tani montaż=>wku$%#@nie się=>droga eksploatacja=>drogi i częsty serwis (po okresie gw.)
jeżeli Łódź to nie jest za daleko, to mogę dać Ci namiary do firmy, która profesjoalnie zajmuje się instalacjami lpg
w moim autku mam sekwencje od 2007 roku i poza filtrami, to tylko raz mi reduktor padł - koszt regeneracji to ok 500pln.
2 lata temu zakładałem do Punto 2 HGT w Warszawie na ul. Szarych Szeregów.
Kosztowało chyba 2tyś PLN
Od tamtej pory tylko wizyty na wymianę filtrów raz na rok. Żadnych regulacji. Jakichkolwiek problemów nie zauważyłem. Przejechałem na tej instalacji chyba ze 30-40tyś km.
Spalanie około 15-20% większe niż to co pokazuje komputer (komputer pokazuje spalanie benzyny).
Wygląd warsztatu może być odstraszający
Silnik w moim Punto to powiedzmy siostrzana konstrukcja do tego 1.8 z Alfy![]()