Witam serdecznie! Mam pytanko do kolegów i koleżanek a mianowicie jak ustawie nawiew na nogi lub na szyby to głosno pracuje "świszczy" na twarz juz nie!Co to moze byc?Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam!!!
Witam serdecznie! Mam pytanko do kolegów i koleżanek a mianowicie jak ustawie nawiew na nogi lub na szyby to głosno pracuje "świszczy" na twarz juz nie!Co to moze byc?Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam!!!
A skąd Ci świszczy? Paradoksalne może właśnie w tych sytuacjach nie domykać kierownicy środkowych nawiewów.
Miałem tak 156.
swiszczy wyraznie z nawiewów ale tylko jak jest na nogi lub szyby.
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:47 ----------
moze kais lisc albo cos innego wpadło i daje taki odgłos , nie wiecie jak sie do tego zabrac zeby sprawdzic?
Znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu? Może wpadło coś do przewodu wentylacyjnego, np. liście?
Spróbuj obroty dmuchawy dać na max.i obserwuj może coś wyleci przez kratki pewnie dostał się jakiś liść,skontroluj stan filtra kabinowego.
zelek31 starszych tematow do odkopania nie bylo? Pisz na bieżąco a nie na temat z przed roku nic nie wnosząc do tematu.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA