Witam, planuję zmienić radio w mojej Alfie i mam pytanie jak wymontować seryjne? I gdzie i czy w ogóle można dostać jakieś zaślepki żebym nie miał wolnej przestrzeni gdy zamontuje nowe.
Witam, planuję zmienić radio w mojej Alfie i mam pytanie jak wymontować seryjne? I gdzie i czy w ogóle można dostać jakieś zaślepki żebym nie miał wolnej przestrzeni gdy zamontuje nowe.
A ktoś może polecić jakieś przyzwoite radio do 300zł ?![]()
Fabryczne jest bardzo przyzwoite.
---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:34 ----------
Ps .
I do tego ładnie się komponuje z resztą wyposażenia.
Moja Bella
Wg. mnie nie jest przyzwoite, jest że tak to ujmę "mało delikatne" na wstrząsy do tego nie odtwarza mp3, nie ma wejścia USB nie chce mi się wypalać co chwilę płyty gdy chce posłuchać czegoś nowego.
Radio Sony Xplod są bardzo dobre. Radio fabryczne gra bez porównania gorzej niż radio które miałem poprzednio czyli sony xplod cdx-ca600x.
I osobiście nie przeszkadza mi brak formatu mp3 gdyż go wogóle nie uznaje. Jakość muzyki aucio cd jest bez porównania do mp3.
Ostatnio edytowane przez mikolajpn ; 08-12-2011 o 19:58
A co można wsadzić w te otwory żeby w miarę bezpiecznie wyciągnąć fabryczne radio? bo normalne wyciąga się tymi kluczykami a to ?
Np imbulsy 2,5 dwie sztuki
Ja wyjmowałem gwoździami,poszło idealnie.Fabryczne radio też mi nie odpowiada-jest poniżej średniej.