Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Oryginalna nawigacja w AR

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    może alfa 156

Domyślnie Oryginalna nawigacja w AR

Przeszukując sieć w poszukiwaniu upragnionej AR (147 lub 156) Znalazłem kilka modeli z oryginalną nawigacją. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takim sprzętem? Mam na myśli dokładność map dostarczanych przez AR oraz ich dostępność. Wiem, że oryginalna nawigacja posiada wbudowany telefon. A jak wygląda sprawa ewentualnego podpięcia zewnętrznego źródła obrazu np.: kamera cofania, lub TV?
    Czy generalnie nawigacja jest warta zachodu?

Użytkownik Romeo Avatar slejerek
    Mieszka w
    Warszawie
    Auto
    Alfa Romeo:)

Domyślnie

Jak to ma determinować wybór konkretnego modelu to moim zdaniem nie jest warta zachodu. Ja mam u siebie connect+ i jestem zadowolony głównie z telefonu. Mapy są rzadko aktualizowane i co za tym idzie mało dokładne (z dostępnością nie ma problemu bo chociażby na tym forum znajdziesz). Jeśli nie masz żadnej innej to oczywiście można korzystać z tej, ale raczej orientacyjnie. Po za tym mapa w tej nawigacji odczytywana jest z płyty CD co uniemożliwia jednoczesne korzystanie z napędu (powiedzmy to nie problem jak masz zmieniarkę lub jakiś moduł USB). Plug and play niestety nie da się podłączyć kamery czy dvd z tego co się orientuję ale koledzy na forum coś kombinują i po przeróbkach pewnie się da. Reasumując jak znajdziesz egzemplarz którą ją ma to dobrze, bo niewątpliwie chociażby samo radio jest lepsze niż fabryczne ale jak to ma decydować o zakupie to ja bym się tym nie sugerował
    145 1,7 16V - była
    147 1,9 8V - była
    GT 1,9 16V - była
    156 SW FL 1,9 8V - była
    164 3.0 V6 super - była
    90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
    159 1,9 16V- jest

ViP Romeo Avatar williamdrake
    Mieszka w
    Erlensee (de)
    Auto
    AR 145 2.0 TS QV, Peugeot 207 1.4 Vti

Domyślnie

Cytat Napisał miksell Zobacz post
    Czy generalnie nawigacja jest warta zachodu?
    Zerknij tutaj:

http://www.forum.alfaholicy.org/147/..._wyprawke.html
    Ik@r 1111
    AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
    AR 145 2.0 16V TS 2008-...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia