Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Swiatła pozycyjne dyskoteka

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie Swiatła pozycyjne dyskoteka

Witam mam problem zauwazyłem ze swiatła pozycyjne w klapie bagaznika cos szwankują
    Jak sie załączy stacyjkę i właczy swiatła pozycyjne wszystko jest ok przy wcisnięciu pedału hamulca to lewa pozycja w klapie bagaznika gasnie,a przy załączonym silniku swiatła pozycjne klapie bagaznika zaczynają głupiec raz gasnie lewa raz prawa sprawdzałem kable tam gdzie szło ale nic niewiem o instalacji jakby ktoś z was miał pojęcie jak sie za to zabrać albo schemat instalacji tych swiateł to byłbym wdzięczny za pomoc a przy okazji wyciągnołem bezpiecznik załączyłem stacyjkę i teraz swiecą sie poduszki trzeba jachac z tym na komputer zeby skasowac albo jest jakis inny sposob za porady bardzo dziękuję i jeszcze jedno swiatła pozycyje w tyle z buków na błotnikach z tyłu działają ok tylko te w klapie bagaznika szwankują Pozdrawiam

Leszek K
    Gość

Domyślnie

witam 3 dni temu rozwiązałem ten problem w mojej laluni przyczyną były poprzecierane przewody w gumowej osłonie izolacyjnej łączącej tlną klape z budą.Zsunąłem gumową osłone wlutowałem nowe kabelki dałem osłonki termokurczliwe i jest OK.Jestem pewien ze jest to jedyna przyczyna powodzenia

adriano166
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Leszek K
    witam 3 dni temu rozwiązałem ten problem w mojej laluni przyczyną były poprzecierane przewody w gumowej osłonie izolacyjnej łączącej tlną klape z budą.Zsunąłem gumową osłone wlutowałem nowe kabelki dałem osłonki termokurczliwe i jest OK.Jestem pewien ze jest to jedyna przyczyna powodzenia

Dokładnie miałem taką samą sytuację ze światłem postojowym w klapie, problem tkwił w tej gumowej osłonie na kable. Teraz jest już lalka...

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

Witam i dzięki za rady ale to nie były te kable co koledzy piszecie z tymi kablami miałem do czynienia w listopadzie tez były poprzecierane ,teraz było cos innego błędy poduszeki skasowane na kompie 30 zł.A z tąm dyskoteką to były złe zarowki zamiast 5w to ktos wsadził 10W jak się zagrzały to zaczeły migać raz 1 potem 2 jak były zimne to tylko 1 gasła przy włączonym stopie wsadziłem 5W i wszystko ok na lampie z tyłu pisze jakie mają być zarowki a ktoś w Niemczech wsadził inne jeszcze raz wielkie dzięki za porady Pozdrawiam teraz chyba 1 flaszka z radosci

Alfa i jej ochroniarz