nie mogę otworzyć klapy silnika linka nie reaguje,chyba urwała się,jak się dostać do silnika żeby naprawić.![]()
nie mogę otworzyć klapy silnika linka nie reaguje,chyba urwała się,jak się dostać do silnika żeby naprawić.![]()
Witam na początek zobacz bo może linka urwała się przy samej rączce to kombinerkami pociągniesz i otworzysz
a czuć opór czy rączka luźno lata ??
dzięki, dałem do mechanika i zrobił.
W jaki sposób sobie poradził? Mam tą samą przypadłość![]()
podobno wyciągał wszystko od spodu
Ktoś kiedyś na forum pisał ze też miał taki problem. Podobno gość pojechał do aso i mu to zrobili za darmo ponieważ była to usterka która mogła się zdarzyć w jego egzemplarzu.
To standardowa przypadłość. Przy pierwszej wizycie w ASO dostałem informację, że zrobili coś z zamkiem maski, bo taka kampania - występuje w tym modelu. Nie pytałem o szczegóły. Warto więc podjechać z byle pierdołą, a przy okazji niech sprawdzą i zrobią jak należy![]()
też przerabiałem ten problem po zeszło roczne zimie ...
linka cała a otworzyć się maska nie chciała
pod wpływem soli z dróg mechanizm maski zaśniedzieje przyrdzewnieje teraz przed zimą ładnie przesmarowałem jakimś tam smarem w spreju i problemu nie było
mechanik wziął 120,i założył używaną,bo nowej nie kupiłem nigdzie,nie mam namiarów.linki mogą dorobić w Częstochowie,;LINCAR.PL
ale trzeba wysłać używaną,na wzór.