Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Kierownica wielofunkcyjna AR 147

singbad
    Gość

Unhappy Kierownica wielofunkcyjna AR 147

Witam. Mam mały problem nie techniczny lecz tylko wizualny. Nie działa mi podświetlenie przycisków na kierownicy, sprawdziłem bezpieczniki i nie znalazłem żadnego spalonego. Wiecie co może być powodem braku podświetlenia? Może coś w samych przyciskach, jak je bezpiecznie zdemontować żeby niczego nie uszkodzić? Dzięki i pozdro

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Michasss87
    Mieszka w
    silesia
    Auto
    alfa 156 FL 2,0 jts

Domyślnie

hmm ja mam to samo i jeszcz enie podswietla mi pokreteł z regulacji nawiewu, temp. i wentylatora a cała reszta swieci?

singbad
    Gość

Domyślnie

U mnie poza tym podświetlenie kierownicy jak na razie ( jeśli chodzi o elektrykę ) nie pali światełko w bagażniku i nie działa silniczek od szyby w p. drzwiach pasażera ale to chyba nie ma nic ze sobą wspólnego co nie ?!

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Alfa romeo 147 Spark

Domyślnie

kolego jeśli chodzi o pokrętła nawiewu to za nimi są żarówki które lubią się przepalić ale, żeby się dostać do nich musisz wyjąć radio uchwyt na napoje odkręcić cały panel od nawiewu i wymienić na nowe lub wlutować jakieś inne ten tema był już poruszany na forum poszukaj

Użytkownik Pirat drogowy Avatar noname
    Auto
    chwilowy brak;)

Domyślnie

co do podswietlania kierownicy to jest kilka mozliwosci. mogly pasc diody w kierownicy choc to malo prawdopodobne ze wszystkie na raz padly. druga opcja: w kierownicy ukruszyl sie kabel do podswietlania, nie wiem ktory za to odpowiada, mozliwe ze w eLearnie znajdziesz. trzecia cos nie laczy w calym polaczeniu i tu kilkanascie watkow wczesniej bylo opisane na ktory pin w tasmie spiralnej airbagu pod kierownice przychodzi zasilanie(temat wymiany kiery ze zwyklej na multi) trza sprawdzic zgodnie e schematem z eLearna cale polaczenie, duzo punktow nie ma...