Od srody jestem szczesliwym posiadaczem AR156, jestem z Kalisza ,juz mam ierwszy problem mianowicie zaswiecila sie poduszka.
Od srody jestem szczesliwym posiadaczem AR156, jestem z Kalisza ,juz mam ierwszy problem mianowicie zaswiecila sie poduszka.
jak sie nazywa kabelek i skad oprogramowanie do laptopa
Gratulacje....poza tym witaj w świecie Alfa Romeo
---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
Bez obrazy bocian lecz co wnosi tekst typu "kup kabelek i sie baw" ?
Może opisałbyś jakim programem ma się kolega bawić , gdzie go zdobyć , jaki typ kabelka ma zakupić , czy się w ogóle zna - by najnormalniej w świecie nie spieprzyć czegoś przypadkiem .
Wybacz moją szczerość , ale taki już jestem i wkurzają mnie posty nie wnoszące w zasadzie niczego nowego i nie pomagające w rozwiązaniu danego problemu.
Pozdrawiam Was serdecznie Koledzy![]()
pewnie że mogę to wszystko napisać ale do tego są inne działy ( pomijam że w tych innych działach przy użyciu wyszukiwarki kolega znajdzie odpowiedzi na wszystkie powyższe pytania
równie dobrze mogę odpowiedzieć na PW na te pytania
bez zbędnego syfienia o kablach i programach w dziale "witam"
co do wnoszenia czegoś postu do tematu - co wnosi sensownego opisywanie kabli w dziale powitań ?
end
a na PW już kolega dostał namiary
witam kolege z jednego miasta akurat dobrze się składa bo mam kompa w warsztacie zapraszam o 18.00 jak szef sobie pojedze do domu. wrocławska 49 mechanika pojazdowa piwko postawisz bedzie lux. jak cos to dzwoń 721681751 pozdro