Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: bella2003

pablo83
    Gość

Cool bella2003

witam co do tematu ja w swojej belli 147jtd zalozylem car audio pare dni temu koszt 4tysiaki oto co mam w mojej belli radio clarion podswietlanie na czerwono wygluszenie drzwi przednich matasilver bulk solution glosniki przod TEC KIT SQ 6/K glosniki tyl rainbow SLX 265 wzmacniacz audio media 4 KANALOWY glosnik niskotonowy FOCAL glosniki z tylu tzn wokol glosnikow jest zrobione wygluszenie efekt bezcenny gra niesamowicie prosze o wasze zdanie co o tyn car audio sadzicie pozdrawiam

Użytkownik Fachowiec Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    Ford

Domyślnie

Jakie radio, konkretnie. Po co głośniki z tyłu, czego nie napędza wzmacniacz bo kanałów trochę brakuje, jaki focal (przekątna, model) typ wzmacniacza, wtedy coś ocenimy. Bo że kosztowało 4 tyś i maty nazywają się matasilver niewiele mówi.
    Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...

pablo83
    Gość

Domyślnie

model radyjka CZ202E a glosniki sa z tylu bo byly na przodzie i stwierdzilem ze sa za slabe haha wzmacniacz napedza glosniki z przodu a tyl radio FOCA SUB P25 DB PRZEKATNA 25CM co o tym sadzisz?

---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:03 ----------

model wzmacniacza Y PR100

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Dodam ze robila mi to profesjonalna firma i nie wiem co o tym sadzic czy mi to dobrze zrobili

Użytkownik Fachowiec Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    Ford

Domyślnie

Cenowo za bardzo Cię nie skroili. Wiadomo firma musi coś zarobić. Wzmacniacz troszkę odbiega na minus. Sub przyzwoity i rozsądnej wielkości (dobrze że nie skusiłeś się na 2x30 jak wielu robi) Jak gra nikt nie oceni nie słuchając, ale jeśli wytłumienie jest porządnie wykonane to nie powinno być źle. Jak dla mnie to jazgot z tylnich głośników jest niedopuszczalny i radio zbyt wielu możliwości strojenia nie daje, ale nie każdemu to potrzebne więc spoko.
    Bezawaryjnego słuchania (do czasu aż usłyszysz lepsze granie) i zburzy twoje zadowolenie....
    Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...

N...SALTO
    Gość

Domyślnie

System gra jak najslabsze ogniwo w tym przypadku radio i wzmak bardzo nie rowny poziom klockow wyglada jak dobierane na pale. Glosniki z tylu tez raczej nie potrzebne a 4tys za takie granie bym nie dal nigdy w zyciu ale tobie ma sie podobac. Moze sz tez dac foto z montazu i tego jak to teraz wyglada to mozna powiedziec wiecej ale i tak tylko odsluch moze ocenic system.

pablo83
    Gość

Domyślnie

witam jutro porobie zdjecia dzieki za opinie jak dla mnie gra rewelka

N...SALTO
    Gość

Domyślnie

I tylko to sie liczy ; )
    Chcesz zobaczyc troche instalek i pogadac o CA to zapraszam na strefa car audio.pl

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia