Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Alfa Romeo 156 Gta za 24 k ???

Użytkownik Rowerzysta Avatar Nielat
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 ts 2002r

Domyślnie Alfa Romeo 156 Gta za 24 k ???

Witam, mam tu taka alfę upatrzona może by udało mi się zebrać na nią środki pytanie czy wogole warto jechać 300 km z hakiem bo wątpliwy przebieg w stosunku co do ceny, pan twierdzi że można do aso podjechać czujnikiem od lakieru badać przebieg też sprawdzić bo przecież kupił w Niemczech tanio z takim przebiegiem sam jeździł 15 roku zrobił nie całe 6 tys km... Wszystko wygląda cacy choć troszkę mało fotek i przez telefon cena poszła o tysiąc zł w dół bo pan się chce pozbyć auta zresztą tak jak w ogłoszeniu
    Ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę o opinie
    Pozdrawiam
    link:http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-3-2...C23043601.html

Użytkownik Rowerzysta Avatar marcu_marcin
    Mieszka w
    Żory
    Auto
    ALFA ROMEO 156 2,5 V6 24V SW

Domyślnie

Jak dla mnie to na dzień dobry LPG do przerobienie to coś na foto wygląda obleśnie,żeby nie powiedzieć ohydnie...
    Poza tym z tych zdjęć trudno cokolwiek określić,w ogóle zdjęcia lipa.
    Poproś gościa o większą liczbę lepszych zdjęć na e-mail,to może coś więcej zobaczysz przed oględzinami na żywo których i tak nie sposób uniknąć...
    Przebieg co najmniej podejrzany...Bo wątpię żeby ktokolwiek zakładał LPG po to żeby zrobić 6tyś km i sprzedać samochód,ponieważ to bezsensowna inwestycja...
    W ogóle myślę że gdyby to auto miało taki przebieg i było by bezwypadkowe to cena byłaby wyższa.
    Jedyny plus to taki że właściciel zgadza się na dokładne sprawdzenie samochodu w ASO.No i dobra cena jak na to auto???
    Tak czy inaczej bądz ostrożny i najlepiej zabierz ze sobą na oględziny kogoś kto dobrze się zna na takich samochodach itp.

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Wystarczy, że w tym aucie będzie jakiś problem z silnikiem, na skutek nieodpowiednio wyregulowanej instalacji gazowej (nadpalone zawory) i już cała inwestycja w GTA stoi pod znakiem zapytania.
    Gdyby to auto coś sensownego sobą prezentowało, już dawno znalazłoby nabywcę.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia