Jakie było orginalne radio przed FL?
Gdzie takie można dostać?
I wogóle po ile one chodzą?
pozdrawiam![]()
Jakie było orginalne radio przed FL?
Gdzie takie można dostać?
I wogóle po ile one chodzą?
pozdrawiam![]()
ALPINE 932,wrzuc w google i bedziesz widzial
Ja kupilem sobie takie po wlamaniu i kradziezy,musialem rozkodowac i dokupilem zmieniarke ale nie moge dostac kabla do tej zmieniarki
moge odsprzedac bo chyba bede mial inne radio jak cos mozemy sie dogadac
he he a ja mam zmieniarke+kabel właśnie wczoraj ją odpiąłem bo mnie kabel denerwowała ile byś chciał za radio?chodzi?kod masz do niego?
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
to co te radio jumane???
---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
jak cos to na priv
radio kupiłem z rozbitka,kodu nie było a sprzedawca to zwykly handlarz czesci do roznych aut,przypadkiem sie dogadalismy bo po co innego przyjechalem a on twierdzil ze do 156 nie ma radia akurat
tylko do 146 a kiedy spojrzalem na to radio to po prostu spytalem ile chce bez kodu,wzialem i zawiozlem do kodziarza ktory skasowal 60zl
Jeszcze sie zastanawiam nad sprzedaza tego radia,jak
cos to ci priva walne
dobra spoko,czy ci się będzie wogóle opłacało je sprzedawać![]()
Gdyby kolega Darek się rozmyślił, to mam do sprzedania radyjko z mojej Alfy w dobrym stanie z kodem i dokumentami
ale Alpina 932???napisz na priv ile chcesz za to,może jakieś foty jak masz
Radio mam wyjęte i leży sobie spokojnie w biurku w robocie. Jutro rano mogę zrobić kilka dobrych fotek i przesłać Ci na priv. Radio jest takie jak na tej fotce http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ine_932_a.html
jaka cena by cię interesowała???a jutro fotki mile widziane![]()
Podepnę się, bo też bym chętnie oryginalne przygarnął.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...