witam wszystkich,jestem tutaj nowy.mam pytanie czy ktoś ma ar 146 1.3 boxer?co o niej sądzicie?kupiłem taki model właśnie i ciekawi mnie ile ona może palić.pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich,jestem tutaj nowy.mam pytanie czy ktoś ma ar 146 1.3 boxer?co o niej sądzicie?kupiłem taki model właśnie i ciekawi mnie ile ona może palić.pozdrawiam wszystkich
7 litrów trasa do 10 w mieście jeśli ktoś Ci napisze że pali mu 10 na trasie a ponad 10 w mieście to go nie słuchaj.
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
a to byly 146 1.3 boxer ??
ja mam boxera 1.6 i spalanie na trasie 7 nawet i mniej miasto 10 do 12 w zaleznosci ile w korkach sie stoi
1.3 to 1.4; tylko że zależy z jakiego kraju jest sprowadzana to różnie ją oznaczano![]()
dzięki za odpowiedzi,mam jeszcze pytanie co może oznaczać jeśli po zapaleniu świeci mi się kontrolka kluczyk code?ale nie za każdym razem?
Typowa przypadłość samochodów koncernu FIATa. Kluczyk jest już wyjechany i lub moduł immobilisera źle odczytuje. Najlepiej zgasić wtedy silnik i odpalić jeszcze raz. Miałem tak w wielu autach m.in w obecnej Alfie i nic złego sie nie dzieje. Raz na 100 razy nie zgaśnie po przekręceniu kluczyka.Napisał pipek
Pozdrawiam i gratuluje wyboru samochodu.
mam dokladnie ten sam objaw ale z reguly przekrecam kluczyk 2 gi raz i juz jest ok