Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Odradzam człowieka z pomorskiego forum Paziu89

Użytkownik Romeo Avatar Garos
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Opel Astra III 1.7CDTI Caravan

Domyślnie Odradzam człowieka z pomorskiego forum Paziu89

Na pomorskim forum AR zamieściłem ogłoszenie, że poszukuję Alfy 156 SW i na prywatną wiadomość otrzymałem info od Paziu89, że ma do sprzedania swoją Alfę. Napisałem, że jestem zainteresowany, podesłał zdjęcia dokładny opis samochodu co było zrobione i co jest do zrobienia. Pisaliśmy ponad dwa tygodnie i zdecydowałem się, że zrobię sobie wycieczkę z Łodzi do Gdańska po samochód.Poinformowałem,że najwcześniej mogę w weekend majowy podjechać, rozmawialiśmy telefonicznie w ostatni dzień kwietnia, że jestem zdecydowany i 4 maja przyjeżdzam do Gdańska. Poinformował mnie, że po mnie wyjedzie i byliśmy umówieni.Zaplanowałem sobie wyjazd kupiłem bilety a Paziu89 do mnie dzwoni w czwartek 3 maja, że sprzedał samochód, zachował się bardzo niepoważnie, jak smarkacz.Zdecydowanie odradzam prawdziwym Alfistom wchodzenie w interesy z tym człowiekiem. Jestem zły i wkurzony na tego człowieka bo miałem zaplanowany weekend a on jednym ruchem wszystko spieprzył. Paziu89 życzę Ci aby wszyscy wokoło psuli Tobie plany i utrudniali wszelkie sprawy a zobaczysz jak to jest.

... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD

Użytkownik Znawca Avatar prezes-tk
    Mieszka w
    Siemianice/Słupsk
    Auto
    Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.

Domyślnie

No co Ty, ciesz się, że zadzwonił. Mógł powiedzieć Ci na dworcu w Gdańsku albo w ogóle sie nie pokazać.

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Kolega Prezes-tk ma rację, ja tak samo podjechałem do gościa oglądać samochód, byłem pod jego klatką, a on, że sprzedał auto. Co prawda przejechałem tylko 55 km w jedną stronę, ale mógł zadzwonić. Także z dwojga złego, ciesz się, że zadzwonił

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 2001 115KM cosmo blue

Domyślnie

mialem dokladnie 3 takie akcje zanim kupilem swoje auto i doskonale rozumialem sprzedajacych

dostal kase do reki, kto by nie wzial?

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Cytat Napisał murek Zobacz post
    mialem dokladnie 3 takie akcje zanim kupilem swoje auto i doskonale rozumialem sprzedajacych

dostal kase do reki, kto by nie wzial?
    Własciciel komisu w Ostrzeszowie... ja miałem przyjechać następnego dnia na oględziny, a dzień wcześniej jakaś babka przyjechała z wyliczoną kasą tyle ile chciał, w ogóle się nie targowała, chciała tylko mieć to auto. Sprzedawca jej powiedział, że umówił się już z innym klientem i jeżeli on (czyli ja) nie weźmie samochodu to zaprasza po auto po mojej wizycie. Po prostu był mega rzetelny. A poza tym to o czym ja pisałem: nie chodzi już nawet o sprzedaż samochodu, pewnie gdybym był sprzedawcą to sam był tak zrobił. Ale wystarczy zadzwonić i poinformować żeby ktoś nie jeździł bez sensu, tak jak ja raz jechałem

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar jacaaa8
    Mieszka w
    Janikowo
    Auto
    AR 166 2.4 JTD BLU ODISSEA

Domyślnie

Przy kupnie mojej belli na szczęście nie miałem takiego problemu, umówiłem się z kolegą z forum że jak przyjedzie ze studiów na święta do rodziców to ją obejrzę no chyba, że wcześniej sprzeda to da mi znać. Czekałem na nią przeszło 3 tygodnie i było warto.

chickenos156
    Gość

Domyślnie

A pro po 156tej to musi być tylko i wyłącznie sw czy wchodzi w gre sedanik???????

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

http://warszawa.gumtree.pl/c-Samocho...AdIdZ376030232