Panowie mam problem gdy wsiądą mi do tyłu ze 2 osoby auto siedzi strasznie ;/ jaka moze to byc przyczyna czy sprezynki czy moze amortyzatory ?? nie chce wymienić niepotrzebnego co nie pomoże
Panowie mam problem gdy wsiądą mi do tyłu ze 2 osoby auto siedzi strasznie ;/ jaka moze to byc przyczyna czy sprezynki czy moze amortyzatory ?? nie chce wymienić niepotrzebnego co nie pomoże
Amory raczej nie, chociaz przeciez bez problemu mozna sprawdzic ich stan na kazdej stacji diagnostycznej. Swoja droga to zauwazylem, ze u mnie jak siada z tylu kumple to tez auto ladnie siada.
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
To moga byc amory, ja wymieniałem w piatek i teraz duzo wyzej stoi i tak nie siada
Sprężyny. Co mają amory do wysokości?
Jak amor nie działa to i sprężyna nie pomoże .... u mnie amory po badaniu 68% ( więc niby dobrze ) ale jak ekipa wsiadała to auto nie nadawało się do jazdy - po wymianie amorów auto wyżej stoi i wszystko jest ok.
Duży off road się zrobił jak wyżej stoi ?![]()
Jak na moje około 2 centymetry nie więcej. ( amortyzatory Bilstein B4, a zarazem zrobiło się bardziej twardo )
na pewno nie wyzej, ale czy twardo ,powiem ,chyba tak jak trzeba w porównaniu z pływajacym i bujajacym tyłem
Mi akurat bardziej przód nurkował i auto się kładło przy dochowaniach/zakrętach - teraz jest fajniej![]()