Sorry za wątek "bazarowy", ale nie jest to moje ogłoszenie, nie mam też z nim nic wspólnego, ale tu zagląda chyba najwięcej osób (jeśli się mylę, można przenieść, albo skasować), a jak zobaczyłem tą ofertę, to aż żal się nią nie podzielić.
Bo oto stoi sobie w Satriano (na dalekiej włoskiej Calabrii) nówka sztuka GT, z "ostatnim prawdziwie włoskim" silnikiem 1.8 TS :rotfl:, na 17-kach o najładniejszym wzorze i wprawdzie z Alfatexem, ale nieźle wyposażona (klima 2 strefowa, audio 8-głośników (=BOSE?), tempomat) i w cenie jakiejś Octavii albo Hyundaia- można połączyć wyjazd wakacyjny z "łapaniem okazji" i cieszyć się jeszcze przez długie lata jazdą najpiękniejszą (subiektywnie) ze wszystkich aktualnie sprzedawanych (jak widać, ciągle jeszcze sprzedawanych
) Alf
oraz zadać kłam awaryjności TSów, dobrze traktując je od początku, zlewając dobrą oliwką, wymieniając prewencyjnie rozrząd a potem panewki, osiągnąć przebieg miliona km i dlaej jeździć... ale poleciałem...
... więc jeszcze tylko link do ogłoszenia
http://www.mirafiorioutlet.it/outlet...ost_quotidiani
Edit:
Ja się napaliłem, że to taka jedyna sztuka, a w wyszukiwarce na stronie jest jeszcze z 5 1.8 TS w podobnych cenach (do 14 500 EUR) i 1.9 JTDM w cenach od 15 900 (mniej niż 70 tys. zł) - można wyszukać - Ricerca - trzeba wybrać markę i model oraz wpisać jakieś miasto (Citta) - np. Roma, wyświetli się komunikat, czy chcesz szukać w promieniu większym niż 100 km, klikamy SI![]()