Jako były zawodnik oraz obecny sędzia, mam dla motomaniaków z okolicy Bytomia zaproszenie na MP w Trialu, które odbędą się w sobotę i niedzielę 16-17.06.2012 w Bytomiu Suchej Górze, na terenie ośrodka Dolomity Sportowa Dolina.
Jeśli nie widzieliście nigdy trialu na żywo, zapraszam, warto zobaczyć co nasza młodzież już potrafi
Na zawody zapraszam w sobotę od 11:00 i w niedzielę od 10:00 - na te godziny wyznaczony jest start pierwszego zawodnika. Impreza potrwa do 15-16 każdego dnia, ale na koniec już nie ma po co przyjeżdżać. Trasa biegnie po terenie dawnej kopalni dolomitu i wzdłuż niej rozmieszczone są odcinki, na których zawodnicy będą się zmagali z terenem i samym sobą
Zapraszam w imieniu swoim i mojego klubu BKM Silesia
Wojtek
Dla amatorów wyścigów/rajdów samochodowych, driftu, czy innych dyscyplin motorowych mam informację, że będąc zrzeszonym w klubie jest niższe wpisowe na zawody i łatwiej zdobyć licencję na starty w imprezach PZM!
Jeśli jesteś zainteresowany przynależnością do stowarzyszenia BKM Silesia, uczestnictwem w zawodach motorowych oraz rozwijaniem swojej pasji, zapraszam do napisania maila na adres bkmsilesia@gmail.com