Przelaciałem przed chwilą po kanałach i rzucił mi się ten program w oczy. Zobaczmy zatem![]()
Przelaciałem przed chwilą po kanałach i rzucił mi się ten program w oczy. Zobaczmy zatem![]()
W jakie dni i o której ma być emitowany w TV?...
Jak nie dam rady obejrzeć z jakiś powodów, to pozostanie jeszcze tvnplayer![]()
Dzisiaj, za chwilę;p Zerknąć trzeba kiedy powtórka i wszystkich powiadomić. Tyle, że ma to trwać jedynie 15 min, wiec szczegółów, o których nie wiemy się nie spodziewam :p
- - - Updated - - -
Szału ni ma:p Szybki skok o 50 lat z Giuliii z 1962 1,6, o której powiedzieli tyle, że rozpędzała się do 100 w 11 s, do benzynowej Giulietty z systemem dna i multiair zamiast zaworów ssących :p I koniec..
Nie było tematu :p
Tytuł raczej sugerował historię marki, a oni o najnowszym kompakcie. Żenada, rozczarowanie.
Też się rozczarowałem, myślałem, że powiedzą coś więcej na temat historii Alfy a to tylko muśnięcie tematu![]()
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Naprawdę spodziewaliście się po 15 min czegoś więcej jak kolejnej promocji... w rodzimej telewizji motoryzacyjnej,
aha...
żeby nie było, że nie ma tu nic konstruktywnego - włączcie/nagrajcie - jeśli ma to być tv - Discovery Ch. <Victory by Design> od tygodnia coś koło 15.30 - godzina z naprawdę kultowymi maszynami, a Alfy pojawiają się nie tylko w całości im poświęconej cz. 2 ale i 9 - przy prezentacji najlepszych maszyn Grand Prix pierwszej połowy XX w.
Dla mnie wyśmienite.
Pozdrawiam
to ma być cykliczny program? W sensie, że będzie regularnie emitowany?
a tak przy okazji, czy wiecie, dzie można kupić płyty z archiwalnymi odcinkami Operacji Tuning? Bo w necie nie mogę znaleźć a online nie zawsze chcą odtworzyć, nie wiem czemu
To nie oglądam![]()
ostatnio słowo w tvn na topie: "lokowanie produktu"- inaczej mówiac reklama opłacona przez fiata.