Korzystał ktoś?
Chcę u nich zamówić wahacze TRW, a że część dośc droga (komplet 1000 pln), to nie chciałbym dostać jakiejś chińskiej podróby. Ewentualnie - czy macie sprawdzony sklep z częściami?
Korzystał ktoś?
Chcę u nich zamówić wahacze TRW, a że część dośc droga (komplet 1000 pln), to nie chciałbym dostać jakiejś chińskiej podróby. Ewentualnie - czy macie sprawdzony sklep z częściami?
na forum już jest temat o sprawdzonych sklepach on-line, proponuje przejrzeć. Szukaj na forum ogólnym
Ostatnio edytowane przez kami_l ; 25-06-2012 o 18:26
Szukałem
Akurat ten sklep nie zostal oceniony, dlatego umieściłem nowy temat, z nadzieją, że może ktoś tam kupował
hehe znam ten sklep jest z moich okolic (jeśli chodzi o ten z biecza) to spokojnie moge polecić, ceny mam u nich super i do wszystkich aut jakie mam i miałem to brałem od Jarka, mało tego nawet oni mi je zakładali w większości bo mają też tam mechanike więc myślę, że nie ma mowy o podróbie najlepiej zadzwoń i potwierdź że części mają być takie jakie chcesz a możesz coś jeszcze urwać z ceny, moge ewentualnie podpytać gdzieś w tygodniu czy dla alfaholików będą jakieś rabaciki![]()