Czy jest jakaś dziewczyna wraz ze swoją Alfą, aczkolwiek to nie priorytet na wypad na wspólne wakacje?
Czy jest jakaś dziewczyna wraz ze swoją Alfą, aczkolwiek to nie priorytet na wypad na wspólne wakacje?
mmmmmm bardzo kuszący anons, jak bym był dziewczyną z Alfą na pewno bym się skusił na wyjazd z Tobą... tajemniczy nieznajomy![]()
Popieram przedmówcę![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Pewnie gdyby nie błąd gramatyczny pewnie by wiedziała o co chodzi ta dziewczyna.![]()
Koledzy, ja chyba się skuszę... Już jadę!
A co do tej dziewczyny masz jakieś szczególne wymagania?
A jak z autem? Też musi być konkretny model Alfy?
Swoją drogą muszę przyznać,że to bardzo "pomysłowe" ogłoszenie. Z pewnością wiele "Alfistek" się skusi (może i nawet znajdzie się kilku "Alfistów")! Nie jest ważny fakt,że kolega jest anonimowy...A co tam! Można jechać...![]()
Chętnie i ja się z wami bym przejechał![]()
Ty nie możesz! Ty nie jesteś kobietą więc się lechicie na pewno nie przydasz bo niby na co?![]()
Za to NeroVolcano jak najbardziej może, Monika to skuś sie i koniecznie porób zdjęcia bo jestem okrutnie ciekaw gdzie Cie lechita zabierze. Przypuszczam że gdzieś w okolice Gostynia, nigdy tam nie byłem więc koniecznie zdjęcia poproszę![]()
Monika to skuś sie i koniecznie porób zdjęcia bo jestem okrutnie ciekaw gdzie Cie lechita zabierze. Przypuszczam że gdzieś w okolice Gostynia, nigdy tam nie byłem więc koniecznie zdjęcia poproszę[/QUOTE]
No coś Ty, wynajmiemy Twój ogródek i tam będziemy cieszyć się wolnością![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!