Witam,
Po numerze nadwozia wychodzi mi, że w mojej 147JTD 115KM 2001r. nie ma dwumasy, czy były takie wersje bez niej ?
Witam,
Po numerze nadwozia wychodzi mi, że w mojej 147JTD 115KM 2001r. nie ma dwumasy, czy były takie wersje bez niej ?
Nie słyszałem o takich wersjach
Podobno każde JTD 115kM miało dwumas
Jak szukałem na alledrogo sprzęgła do swojego bolida, to właśnie natknąłem się na sprzęgło z tłumikiem drgań, gdzie było napisane, że to dla 115 KM.
Wiem, że w niektórych modelach diesli nie ma dwumasów. Są też sprzedawane zestawy zamienne dla dwumasy ze zwykłym kołem zamachowym i sprzęgłem z tłumikiem drgań. Jednak nie wiem czy są takie zamienniki dla Alf. Wydaje mi się, że to co piszesz jest całkowicie możliwe.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
daj VIN
..... powered by www.cinsoft.pl
Zar93700005008078
Po VIN wychodzi, że masz dwumasowe http://tinyurl.com/c8dzd6r i sprzęgło właśnie bez tłumików drgań http://tinyurl.com/bquyhok
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
A słyszeliście może o jedno masie Valeo to podobno robi i montują to w dieslach i nie narzekają bardziej żywotne są czy to prawda nie wiem ale mnie to zastanawia
właśnie mi się wydaje, że powinna być ale w EPE-rze nie mogłem znaleść dwumasy i tak samo nie widzę wysprzęglika z łożyskiem oporowym