Witajcie
Panowie jestem tutaj nowy a godzina jest puźna,ale po tym co dzisiaj zrobiłem nawet nie moge spać,jeść ale pić mogę.
Kupiłem swoją pierwszą w życiu ALFE,ale miałem piekielnego farta. Wiem ,że dział nie do takich opowieści ,ale nie mogę się powstrzymać a i mam problem o którym napiszę niżej.
Pojechałem obejrzeć do pewnej baby Saaba 93 auto nie było za ciekawe ,ale z boku pod drzewkiem stała 166 2004r 2.4 JTD 150km 119km przebiegu piękna na alu. Pytam od tak od niechcenia ile za to auto ... Pani do mnie : 10tyś ! Średnio mnie zaciekawiła ,bo nie interesowałem się alfami więc i nie wiedziałem ile to kosztuje,ale po przyjściu do domu i gdy wszedłem na allegro .... masakra najtańsza 18tyś do opłat a nie równa się stanem do mojej.
Z pieniędzmi w zębach poleciałem i wyrwałem ją za 9900 !!! To nie ściema to fakt autentyczny. Full opcja bez skóry xenon,navi,tel,fele 17 z prawie nowymi oponami . 10 tys + opłaty to i tak nieziemsko.
Nie działa jedynie zmieniarka (ale po ciemku wsadzałem 1 cd) płyty miele i wyświetla na navi ,ale nie czyta piosenek. Dlaczego ?
Uhhh![]()