Tak jak w temacie.. chodzi o kolor lakieru jaki znajduje się na mojej Alfce
Z włoskiego Blu to .. niebieski, granatowy.. cosmo to kosmos.. met to pewnie metaliczny.. ale zebrac to do "qpy" to .. jaki kolor?![]()
Tak jak w temacie.. chodzi o kolor lakieru jaki znajduje się na mojej Alfce
Z włoskiego Blu to .. niebieski, granatowy.. cosmo to kosmos.. met to pewnie metaliczny.. ale zebrac to do "qpy" to .. jaki kolor?![]()
nie rozumię sensu pytania
tak jak napisałes jest to granatowy metalik :roll:
Dokładniejszy opis koloru znajduje się na klapie po lewej stronie (przynajmniej w 145tce, boxer), jest tam numeracja - może po tym łatwiej będzie to dokladniej określić
W jakim celu jest to Ci potrzebne, tak żeby móc powiedzieć ludziom jaki to kolor, czy może dla lakiernika czy coś w ten (nomen omen) deseń?
Jest to najpiekniejszy kolor zaraz po czerwonym, wiec powinienes sie cieszyc))
Pozdr.
Była Alfa 156 2.4 JTD 10V 185 KM
Byla Alfa 166 3.0 Super + LPG
Jest Alfa 166 3.2
A mi sie nie podobaNapisał Rafik
![]()
Bardzo szybko sie brudzi :/
Ladnie wyglada chyba tylko od razu po woskowaniu Wtedy slicznie sie mieni
To jest taka mieszanka ciemnego granatu w dziwnym odcieniu z jakimis opilkami metalizujacymi W dodatku jest jakis ostry w dotyku jakby nie spolerowany
Pisze to co widzialem na 2 alfach 156
Szef, jak 156 to widziałeś?? Mi się wydawało ze tylko 145 miały ten kolor, bynajmniej się nie spotkałem z nim na większej siostrzeMi sie bardzo podoba takie malowanie aczkolwiek ładnie wygląda tak jest świerzo po myciu lub podczas deszczu jak stoi na parkingu, aż szczena opada, potem sie zakurzy i już nie robi takiego wrażenia. Najlepsze jest to że nikt tak naprawde nie wie jaki to kolor. Nawet ja mam w dowodzie wpisany czarny
![]()
156 Cosmo blue
![]()
jest to bardzo ładny kolorek zachowuje się jak kameleon w nocy udaje czarny w pochmurny dzień granatowy aaa w słońcu trudno określić
adamodg go ma jak przepolerwał na zlot całe autko to rewelka się prezentuje
z brudzeniem sie to prawda, ale chyba wszystkie ciemne kolory tak mająNapisał Szef
mam tez ten kolor i dla mnie jest to granat metalikchoć dla mojej ukochanej to ciemny zielony, zresztą Kate tez tak stwierdziła :mrgreen:
co oko to inna opinia![]()