Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Godna uwagi 159

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie Godna uwagi 159

W weekend oglądałem kilka aut w związku z moimi dywagacjami alfa vs bmw i natrafiłem na ten model:

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-salon-pl-serw-aso-bezwypadkowy-C25360745.html

Jeździłem nim i z czystym sumieniem mogę polecic to auto.Alfa od pierwszego właściciela,salon pl,sprzedaje pośrednik.Przebieg oryginalny,zawieszenie perfekt tak samo środek.Lakier bez żadnych zastrzeżeń bardzo ładnie utrzymany.Prowadzenie bez zarzutu,żadnych kontrolek,problemów z dpf.Opony w niezłym stanie,właściciel oferuje też zimówki.Cena do negocjacji,sprzedający mówi ,że na kazdą wykrytą usterkę w warsztacie spuści z ceny.Auto po wymianie rozrządu przy przebiegu 95 tys,i po wymianie maglownicy przy bodajże 73tys,wszystko moze potwierdzić ASO.Bezwypadek.Jedyna wada to łuszczacy się nikiel ze scudetto,raczej do zrobienia za niewielkie pieniądze.Myślę ,że spokojnie za 34 ta alfa pójdzie przez wzgląd na mocne zainteresowanie sprzedającego.

Polecam dla każdego poważnie szukającego dobrej 159.

PS.Nie jest to moja żadna rodzina ,ani nawet znajomi,nie mam ze sprzedazy żadnych profitów.Pomyslałem ,że taka informacja przyda się potencjalnym poszukujacym.
    Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 27-08-2012 o 13:51

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Ciekawe że na błotnikach nie ma oznaczeń ? Wychodziły bez oznaczenia bocznego ?
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Rybak, to czemu sam jej nie łykniesz? Wsiadasz jednak w BMW?
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

zuczek82
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    Ciekawe że na błotnikach nie ma oznaczeń ? Wychodziły bez oznaczenia bocznego ?
    Jakiego oznaczenia? "Giugiaro Design"? No proszę Cie sam to posciagalem jak tylko kupiłem swoją 159tke - te same naklejki sa na Punciokach etc wiec średnio to wygląda

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Rybak, to czemu sam jej nie łykniesz? Wsiadasz jednak w BMW?
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Gdybym chociaz miał choć blady pogląd jak taka 159 jeździ z mocą 190km...

Jak dla mnie to raczej za słaby motor ,poza tym chcę kupić coś młodszego, jesli chodzi o alfę max 4 lata,ale mysli o bmw są coraz mocniejsze i nie wykluczone ,że jednak skusze się na 3/5 z 3,0.

Co do oznaczeń to nie mam pojęcia czemu ich nie ma.Dzwońcie ,pytajcie,posrednik bardzo konkretnie podchodzi do tematu i cały czas podkresla ,że wszelkie czynności są udokumentowane w ASO.Wdług mnie i na moje doświadczenia z autami,jest to pewny egzemplarz.
    Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 29-08-2012 o 13:34