Witam
Problem jest taki że nie otwiera sie z kluczyka ani ze schowka bagażnik. Nie słychać takiego cyknięcia jak zawsze. WYgląda na to ze nie dociera tam prąd. Żeby było smieszniej to na desce cały czas pokazuje ze mam otwarty bagażnik. A najlepsze jest to że nie mogę w żaden sposób zamknąć auta bo czy z pilota czy z kluczyka cały czas odbija mi centralny (pewnie myśli że bagażnik jest otwarty i odbija)- nawet jak mam mechanicznie zamknięty bagażnik. Czy jest jakis osobny bezpiecznik od zamka bagażnika?? Podłączyłem sie na krótko do aku samym wcześniej wymontowanym zamkiem z klapy i też nie odbija.
Macie jakieś pomysły (dodam ze niedawno montowałem DSP i alfa stała całą noc bez aku i otwierałem rano bagażnik z kluczyka ale po podpięciu aku wszystko działało ok aż do dziś)
- - - Updated - - -
K..wa mam już dość tego samochodu. Wiązka w klapie miała poszarpane koszulki i mogło dojść do zwarcia, naprawiłem to ale bezpieczniki są wszystkie ok. Jest jakiś przekaźnik od tego gówna? gdzie jest ta chorelna centralka bo u mnie poniżej ICSa jest tylko centralka AirBag. Pomoże ktoś? Krew już mnie zalewa auto z 2006r a ciągle jest coś do zrobienia i to same pierdoły