auto niby caly cza su nich serwisowane, było uderzone i u nich tez naprawiane, chodzi o Alfe, ma ktos jakies doswiadczenia z nimi zwiazane???
dzieki i pozdrawiam![]()
auto niby caly cza su nich serwisowane, było uderzone i u nich tez naprawiane, chodzi o Alfe, ma ktos jakies doswiadczenia z nimi zwiazane???
dzieki i pozdrawiam![]()
Że u nich serwisowane i naprawiane to już wielki -.
Co jakiś czas tematy przewijają się na forum alfy, fiata, bardzo dużo negatywnych opini.
Pogooglój, poczytaj, np:
http://www.forum.alfaholicy.org/foru...dy_wiecej.html
Czytałem wlasnie ten post i dał mi on do myslenia dlatego pytam.. jest jednak jeszcze 1 powód, został napisany w 2007r czyli 5 lat temu.
Zawsze możesz podjechać, obejrzeć i sprawdzić auto. Sam z ich usług nie korzystałem także wiele nie pomogę.
Kuzyn był wściekły na ich usługi i dojenie z kasy (na siłe wynajdowanie usterek i wymiana dobrych części) po tym czytałem w sieci o innych z nimi problemami. Nie tylko na forum alfy ale i lanci, fiata, tematów nie brakuje.
156sw fl ?
koledzy ogladali to auto poczytaj w regionalnym
147 powodów do zadowolenia
Ja kupiłem w Pol-car w Poznaniu AR159 dwa lata temu.... jestem b. zadowolony !!
Ja mam 155ke kupioną w Pol-Carze w 1997 i serwisowaną u nich do lutego tego roku i powiem szczerze że autko trafiło do mnie w bardzo dobrej kondycji mechanicznej, a poprzedni właściciel był zadowolony ze współpracy z w/w firmą. Tyle wiem na temat Pol-Caru.
ja naprawialem u nich dwa auto po stluczkach - bez najmniejszych zastrzeżeń. w jednym instalowali gaz - bez najmniejszych zastrzeżeń, w 2003r kupiłem u nich fiata sienę z 1998r i do dzisiaj jeździ bez powańych awarii. oprócz wymiany termostatu i silniczka krokowego reszta rzeczy to sprawy czysto ekploatacyjne. wiec w ciemna kupilbym od nich auto
Nie ma co gdybać, wszystko zależy od egzemplarza auta, od poprzedniego użytkownika itp... jako, że jestem z Poznania często bywam w P-C i widywałem na placu zarówno szroty i igiełki, dlatego jedź- oglądaj. Co do serwisu, wiadomo ASO- drodzy.
Aha, są w Poznaniu i okolicy lepsi specjaliści od Alfy Romeo![]()