Ledwo pozbede sie jednoego problemu a robie se sam drugi. Dzsiaj wymienilem zarowki z podswietlenia zegarka i temparatury wody i jak skladalem to wyprubowalem zanim calkiem zlozylem. Wszystko ok i skladamy dalej. A tu jak nazlosc zapomnialem wylaczyc zaplonu i wsadzalem kable od awaryjnych. Zaiskrzylo sie leko i zaraz sprawdzilem czy awaryjne dzialaja. wymienilem bezpiecznik i zaczelo chodzic. Juz sie cieszlem ze nic powazniejszego, a tu z ciiekawosci pruboje wycieraczki, nie dzialaja, sprzyskiwacze tez nie,el. lusterka tez nic, normalne migacze takze sie nie odzywaja. Klima sie nie zalacza i dmuchawa nie leci, informuje ze niemam zarowki w pokretle od dmuchawy (spalona i wyciaglem ta stara i chcialem jutro kupic). SZyberdach nie dziala, elektryczne szybe przod tez nie( mam tylko z przodu) przyciki szyberdachu i szyb nie sa poswietlone a byly napewno. wychodze chcialem zamknac i centralny zamek tez nie zamyka. przejzalem z grubsza bezpieczniki ale nic nie zauwazylem, moze bo juz ciemno a moze sa cale ;( ale niechce mi sie wiezyc ze tyle bezpieznikow wyrobalo na raz przez jedne podpiecie kabla, w kabinie chodzi radio, oswietlenie kabiny, oswietlenie licznikow i calej deski podgrzewanie szyby przedniej sie zalacza lampka ale dmuchawa nie leci. Alfa 156 1.6 TS 120 KM 1998 wiec przed liftem. Gdzie szukac? ma alfa cos takiego jak sterownik komfortu? Audi ma a alfa? Ale szczerze to wole wymienic wszystkie bezpieczniki nic sterownik. W elektronice umie podstawy ale bardziej jestem zileony. prosze o jakies pomysly, wszystko sprawdze bo mi juz nic nie prychodzi do glowy. Jeszcze jutro bede tam siedzial boo musze to doprowadzic do porzadku ale musze wiedziec gdzie zaczac. Przepraszam za bledu ale mam straszne nerwy sam na siebie. prosze o szybkie odpowiedzi.