Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Temat: Zmieniarkii MP3

Użytkownik Świeżak Avatar eternal_slavo
    Mieszka w
    Kłodzko
    Auto
    156 SW '02 1.9 JTD 115 KM

Domyślnie Zmieniarkii MP3

Jakiś czas temu kupiłem zmieniarkę z linku:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2075948944

Wg instrukcji powinna ona obsługiwać do 99 folderów z muzyką. Szczerze się rozczarowałem kiedy zobaczyłem, że w rzeczywistości radio widzi mi ich tylko 10.

Mam seryjnego Blaupunkta (wnętrze po lifcie).

Ktoś może spotkał się z podobnym problemem? To może być wina radia czy zmieniarki? Instrukcja nie wspomina, że dana funkcja jest zależna od modelu radia.

Użytkownik Rowerzysta Avatar bubbihk
    Mieszka w
    italia
    Auto
    CHWILOWO BRAK ALFKI

Domyślnie

to normalne
    radio widzi tylko 10cd ze zmieniarki i to samo jest z tym sprzetem
    zrob max 10cd i w kazdym max 99 mp3
    w sumie 990 mp3 to i tak nie jest zle

Mieszka w
    Kłodzko
    Auto

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Oczywiście wiedziałem, że do pojedynczego folderu można napchać 99 utworów, ale ja zawsze lubię mieć to wszystko uporządkowane, bo muzykę słucham albumami.

Użytkownik Romeo Avatar Jimmy
    Mieszka w
    Trójmiasto
    Auto
    AR159 SW 2.4JTDm 20V TI

Domyślnie

Możesz napisać jak sprawuje się zmieniarkavYatour? Jesteś zadowolony z jakości dźwięku? Bezproblemowo współpracuje z pendrive USB i kartami SD?

Użytkownik Romeo Avatar NightDay
    Mieszka w
    Zgorzelec/Gunzburg DE
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 119kw ROSSO

Domyślnie

Cena trochę zabija:/Taniej jest kupić nowego Pioneer'a za jakieś 250zł na USB i cieszyć sie jakością grania niz do starego "rubina" podpinać takie drogie pudło.

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał NightDay Zobacz post
    Cena trochę zabija:/Taniej jest kupić nowego Pioneer'a za jakieś 250zł na USB i cieszyć sie jakością grania niz do starego "rubina" podpinać takie drogie pudło.
    Ten stary "rubin" zagra i będzie wyglądał lepiej we wnętrzu 156 po lifcie niż ten cały pioneer na 250zł...

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Cytat Napisał majster Zobacz post
    Ten stary "rubin" zagra i będzie wyglądał lepiej we wnętrzu 156 po lifcie niż ten cały pioneer na 250zł...
    Racja Majster

Użytkownik Rowerzysta Avatar KID
    Mieszka w
    DW / OB
    Auto
    159 SW 1.9 JTDm 120KM

Domyślnie

Cena trochę zabija:/
    Właśnie pracujemy nad zbiciem ceny
    Tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ym_chetni.html

Mieszka w
    Kłodzko
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Jimmy Zobacz post
    Możesz napisać jak sprawuje się zmieniarkavYatour? Jesteś zadowolony z jakości dźwięku? Bezproblemowo współpracuje z pendrive USB i kartami SD?
    Jest serio całkiem niezła. Jestem w stanie uwierzyć, że to co napisał producent, czyli "jakość porównywalna do płyty CD" jest prawdą. Oczywiście w zależności od jakości pliku. Mojego pendrive'a czyta, przez kabel AUX jak podpinam inny odtwarzacz również (jakość jednak słabsza). Przyznaję, że karty SD nie testowałem, bo po co skoro i tak cały czas pendrak podpięty.

Audiofilem nie jestem, więc jeśli ufasz słuchowi normalnego zjadacza chleba to możesz zaryzykować.

Jedyny minus jest wyjaśniony w pierwszym poście tematu.

---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

Sorry, ale jednak wolę ładnego "rubina" z pudełkiem schowanym tak, że widzę go tylko jak szukam gąbki do szyby.

---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:03 ----------

Cytat Napisał KID Zobacz post
    Właśnie pracujemy nad zbiciem ceny
    Tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ym_chetni.html
    Dżizas stary... Jak kupicie to za połowę ceny mojej to idę się pochlastać heh.

Użytkownik Romeo Avatar NightDay
    Mieszka w
    Zgorzelec/Gunzburg DE
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 119kw ROSSO

Domyślnie

Teraz możecie sobie zobaczyć ile sprzęt jest warty jak na aledrogo jest po 300zł a tutaj już zbili chłopaki do 160zł , a dam głowe że wartość faktyczna rynkowa to 100zł a może i mniej.Nie gadajcie że zwykłe radio seryjne z tą zabawką bedzie lepiej grało od najzwyklejszego nowego pionka na USB.Ktos chce wypromować jakąś chińską zabawkę...Owszem dobre np.dla wszystkich posiadaczy alf 166 bo tam nic innego nie mogli zamontować przez tyle lat produkcji jak kaseciaka zwykłego lub innych aut gdzie ciężko zamontować standardowe radio.Tym samym nie negujcie mnie kto chce niech sobie kupuje niech wam służy jak najdłuzej ale nie dla mnie taki bajer.Do tego wcale to nie musi być we wnętrzu tylko może być schowane a co nowe radia markowe JVC,CLARION,SONY,PIONEER itp źle wyglądają te najniższe modele ?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia