Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Temat: Co komu się podoba bardziej w 156 Przed i po FL:)

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie Co komu się podoba bardziej w 156 Przed i po FL:)

Ciekawi mnie co komu się podoba bardziej w obu wersjach autka...Przed i po FL ...Prosze o opinie poparte jakimś sensownym zdaniem

Zaczne od siebie....
    Po lifcie podoba mi się bardziej przód ( zadziorny , ładniejsze Scudetto i lampy ) z kolei tylne lampy ( odwrotnie zawinięte z tą ala rysą ) sprawiją wrażenie jakby auto miało zeza....
    Nie podobają mi się po lifcie srebrne ramki na zegarach oraz srodkowa konsola która nie przechodzi płynnie w srodkowy tunel tylko jest podwinięta jak Punto 1....Pozatym podoba mi się wyswietlacz kompa na srodku deski ( wiem ,że w przed liftowych jest ale jo nimom )
    Narazie nic innego nie przychodzi mi do głowy....No może jeszcze zderzak przedni ładniejszy w Poliftowej -wloty bardziej agresywne bo przed FL kratka pod zderzakiem sprawia wrażenie "usmiechniętej"
    Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 18-10-2012 o 21:11

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Mam po FL bo tylko taka mi się z zewnątrz podoba. Za to przed FL ma lepsze wskazanie otwartych drzwi niz ten komunikat na infocenter. Poza tym przed FL ma lepsze wykonczenie foteli.

Wysłane z mojego GT-I9000
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Ogier Avatar artur76
    Mieszka w
    Białystok
    Auto
    166 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    Ciekawi mnie co komu się podoba bardziej w obu wersjach autka...Przed i po FL ...Prosze o opinie poparte jakimś sensownym zdaniem

Zaczne od siebie....
    Po lifcie podoba mi się bardziej przód ( zadziorny , ładniejsze Scudetto i lampy ) z kolei tylne lampy ( odwrotnie zawinięte z tą ala rysą ) sprawiją wrażenie jakby auto miało zeza....
    Nie podobają mi się po lifcie srebrne ramki na zegarach oraz srodkowa konsola która nie przechodzi płynnie w srodkowy tunel tylko jest podwinięta jak Punto 1....Pozatym podoba mi się wyswietlacz kompa na srodku deski ( wiem ,że w przed liftowych jest ale jo nimom )
    Narazie nic innego nie przychodzi mi do głowy....No może jeszcze zderzak przedni ładniejszy w Poliftowej -wloty bardziej agresywne bo przed FL kratka pod zderzakiem sprawia wrażenie "usmiechniętej"
    U mnie odwrotnie, wszystko ładniejsze i z lepszym stylem ma przedlift. Gdy kupowałem bellę miałem fundusze za które spokojnie mogłem znaleźć sensowny polift. Żałuję tylko, że nie kupiłem V-ki, ale po roku przyzwyczaiłem się do klekota Dla mnie poliftowy przód jest taki nijaki, ale jego ewolucja poszła w dobrą stronę- przód 159-tki miażdży.

Użytkownik Znawca Avatar tomasz switala
    Mieszka w
    piła
    Auto
    alfa 156 2,4jtd

Domyślnie

zgadzam sie z kolega powyzej mnie nie podoba sie ten zegar '' pokladowy '' ktory zeszpecil auto w srodka ,ale to rzecz gustu a o gustach podobno sie nie dyskutuje,

Arturp
    Gość

Domyślnie

Mi panowie podoba sie to ze wloszka ma juz swoje lata, a naprawde jak dla mnie b. dobrze sie prezentuje.

Użytkownik Romeo Avatar ANET
    Mieszka w
    Bochnia
    Auto
    ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V

Domyślnie

Jakby nie bylo jest to samochod roku 1998 jesli dobrze pamietam wybrany przez grono dziennikarskie,wiec musi byc piekny.

- - - Updated - - -

Tak samo przed jaki po FL.

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Kurde! Coś może się podobać bardziej lub mniej! Lepiej lub gorzej, to coś może być wykonane! Czy na prawdę język polski jest taki trudny?

- - - Updated - - -

Widzę że Moderator czuwa

Użytkownik Rowerzysta Avatar rustupl
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    156 2.4 '03

Domyślnie

jak dla mnie po FL jest ładniejszy przodzik i cała konsola w środku.
    Natomiast jak tylko widzę od tylca wersje przed FL to zazdroszcze tej 'kur**cy' ;=)

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Rustupl....Zawsze możesz klape zmienić Jakiś ziomek na ostatnim Kopcu miał w poliftowej klape z przedliftu...O to mam pomysła jo ci dom klapa a ty mi przełożysz przodek

Użytkownik Rowerzysta Avatar rustupl
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    156 2.4 '03

Domyślnie

;]
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	no.jpg
Wyświetleń:	163
Rozmiar:	57.0 KB
ID:	73836